Hello33 bana da yazmıştı
Duşta ?
Bizim banyo çok müsait hamileyken eşim sürekli sırtımı keseler misin diye çağırırdı gittiğimde bi şekilde kendimi öpüşürken bulurdum eşim klozete oturunca kucağına otururdum ya da ayakta 😂
Hello33 duş bize göre değil bacım 🤦 ama çok denemek istiyorsanız doggy pozisyonu daha uygun olur
Duş küçük maalesef hiç deneyemedik bile 😂 ama bence rahat değildir su kayganlığı etkiler diye düşünüyorum bilmiyorum yapanlar söylesin
Bizde esımle cok yaparız bu domalma pozısyonumu ne dıyolar onu, ayaktayken benım nıyeyse ayaklarım kayıyo
Hello33 ozelden yaziyorsa bilinki erkek
Banyo müsait ise yere ince banyo paspasjni sereblirsin. Biz duşta olacagi zaman eşim yere banyo paspasini serer. Dusu yukarı takar mumlar koyarız. Hafif ilik ve az açılmış suyun eşliğinde her şekli deneriz. Özellikle geceleri banyo ışığını değil mum ışığı altinda
Hello33 eşim beni ilk boşaltıyor sonra duşa giriyoruz eşim orda boşalıyor yani dusakabinimiz o kadar küçük ki bir pozisyon yapmamız imkansız bende ona duşta oral yapıyorum
1prensesannesi En güzeli küvette suyun içinde orda aldığım zevki başka yerde alamadım
Hello33 biz eşimle yaptık ilk deneyimiz di yere düştük tabi gülmekten sex de yapamadık😂🙊😁
Hello33 yaptım doğumdan sonra denemedim nirmal doğum olduğu için hala korkum var ama su altında sexs cidden aşırı iyi bugün farkettim daha iyi olmuşum gayet toparlanmışım bende denerim yakında 😂 gerçi bebek var ama bakalım ne olacak 🤭
buzdankalpler kız bizim evde küvet yokki banyo desen küçük zor sigiyoruz😂
1prensesannesi duşakabinler tek kişilik olduğundan eğileyim desen popom dışarıda kalıyor 😂
Cennet_kokulu_yavrum ayakda NASIL oluyor? Duruw pozisyonu nu bilmiyorum da o yüzden sordum
MSM tabure yok mu
buzdankalpler suda vajina kuru olmuyor mu?