Uykulupingue aslında benim şansım eşim, 😊 eşim bana bu kadar yardimcı olmasaydı, hem ev işlerinde hemde cocuk bakımında, belki bende bu kadar enerjik olmazdim. Benim bu kadar enerjik olmamin sebebi eşim yani 😊
Her evlilikte kötü giden şeyler vardir, bizimde borcumuz var ama borc var diye asla evde yüzümüz asık gezmiyoruz, özellikle yeni evliyken o kadar zor günler atlattik ki, ekmek alacak paramiz yoktu, annemde yiyorduk yemekleri hep, ya da kaynanam köyden birseyler gönderiyordu. Bir kac ay öyle idare ettik derken birden işlerimiz yolunda gitmeye başladi ve maddi durumumuz iyi şuan şükürler olsun 🙏 hastalik konusunda da ben babami kaybettim ,2 sene olacak yakında. Eşimin abisi çok ağır kovit atlattı. Aylarca hastane de yatti, doktor herşeye hazirlikli olun dedi, eşim günlerce ağladı abisi için, ama iyileşti cok şükür. Yakın zamanda annem ameliyat oldu, şuan yeni yeni kendini toparliyor. Yani her ailede mutlaka sorunlar var canım bundan emin ol. Bizimde cok ağladigimiz, cok üzgün ve moraller bozuk zamanlarimiz oldu ama karşımda eşimin bi gülümsemesi, omzumda onun elini hissetmem, bana sarılmasi felan birbirimizi ayakta tutan şeyler. Çocuk isteyen o kadar kadın var ki, burda da var hatta. Biz cocuga bakıyoruz cok yorgunuz diye şikayet etmemeliyiz bence. Rabbim sağlık versin yeter ki, gerisi hallolur.