İyi akşamlar kızlar safra kesesi ameliyatı olan var mı nasıl geçti amelyatınız biraz anlatır mısınız amelyattan sonra ki süreç nasıldı anestezi nasıl verildi tam mı uyutuldunuz biraz bilgi verir misiniz bende çarşamba günü olacağım dualarınızı eksik etmeyin 🌺

Angellove2010 Merhaba geçmiş olsun . Evet , ben ameliyat oldum. Yurtdışında yaşıyorum. Tam uyutuldum ameliyat uzun sürmüyor.
    Ameliyat güzel geçti basit bişey yani korkmana gerek yok. İnsan bilmediği bişey için tabi tedirgin olur anlıyorum sizi.
    Ameliyattan sonra size serum takılıyor zaten normal tuzlu su.
    Ağrıyor olmasın diye ağrı kesiciler morfin felan verilir. Ben ameliyat oldugumun akşamı eve gönderildim. Çünkü yatılı kalmayı gerektiren bşy olmadı.
    Morfinden dolayı kabız olabilirsinz bu da normal bşy . Ama sıkmayın kendinizi ha bide ameliyatım karnımın tümünü açmadılar. Kamerayla yapıldı ameliyat. Karnımda şuan sadece 4 delik ameliyat izi var.
    Yürümekte zorlanabilirisnz ameliyat sonrası yavaş hareket edin.
    Burda böyle geçirdim ameliyatımı.şuan iyiyim sadece bulgur iyi gelmio bana .
    Tekrar geçmiş olsun umarım bilgilendirwbilmişimdir sizi.
    Allah yardımcınız olsun🤲🤗

Angellove2010 cok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin. Fazla bilgim yok ama yıllar önce anneannem olmuştu safra kesesinden ameliyat, karnında 4 delik ameliyat izi var sadece. Sürec nasil ilerliyor hic bir fikrim yok ama tamamen uyuturlar bence. Ve narkoz etkisi geçince taburcu ederler zaten. Genelde 1 gün yatiriyorlar ameliyat olanlari, ama duruma göre 2 gün yatanda oluyor. Cok geçmiş olsun şimdiden 🙏

Ameliyat olmak için hastaneye 1 senedir doktor gelmesini bekleyen bende şuracıkta bekleyip korkularımı yeneyim🙄

Angellove2010 bana zorluğu yok ama doğumdan sonra rahatsızlanıp doktora çıkmıştım taşların yanına birde çamur eklenmiş dedi. Ohoo benimkiler bayağı büyümüştü. İşin o boyutunu bilmiyordum eğer doktor gelirse en kısa zamanda bende olmak istiyorum