Nisaozclk Biliyor musun bir başkasının ne yazdığı beni asla rahatsız etmıyor .. burda zaten kimse sacma sapan kknusmaz yada arsız arsız böyle yaptık şöyle yaptık demez.. diyenlerde troldur zaten fake hesaptır . Yeni evlenenler var , yada hayatında oral ne demek duymamış olanlar ya da ne bilim 10 yıldır evli kadın ilişkisinden hıc zevk almamıs , gelıp burda sorabilir kızlar zevk almıyorum ne yapabilirim dıyebilir bilen biride yardımcı olabilir . Cok dogal bu . İnsanlar herseyı herkese soramaz ama burda kimse kimin gerçek kımlıgını bilmıyo bırakalım da ısteyen ıstedıgını sorsun istedıgını yazsın .. hepimiz kadınız birbirimize ihtiyacımız var akıl akıldan üstündür benım aklım bana yeter ama bir başkasının tecrübesine ihtiyacım var ..

Tamam siz istediğinizi yazın herkes kendinden sorumlu bende uygulamaya bir daha girmem herkese iyi eğlenceler.

Mom’da böyle olmayınca çoğu kullanıcı ufo görmüş masum köylü gibi bakıyor🤭🤭 orası biraz daha katı bu kadar serbestçe dilediğinizi yazamıyorsunuz😅

Nisaozclk Yoktur belki bilemeyiz ki . Ben asla böyle konusmalar sevmem esımle dostumla kimseye sormam da .. ama gecen biri post actı dogy pozisyonu hakkında baktım bilenler yazmıs şöyle olur böyle olur . He dedim tamam :) bilmedim birsey öğrendim mesela

mamacita 🤦‍♀️🤦‍♀️ uygulamada doğru düzgün post açanda var üfff tamam terslemek istiyosunuz ama düzgünce mantıklı şekilde tersliyin

Nisaozclk kuzucum elbette var. Bazen bende garipsiyorum ama neden görmezden gelmek varken sorun Haline getireyim. Cinsellik etiketi var postun orada rahatsız olanlar girmeyebilir. Kalpler kırılmasın boşver ☺️

Nisaozclk işte kötü bir şey değil, tam tersi en yakınına söylemesi daha riskli çoğu zaman.. onlar bu bilgileri kötü niyetle kullanabilir, ama buradakiler birkaç gün sonra unutacak.. buralar, tanımadığın, kimsenin seni o halinle hatırlamayacağı insanlarla dolu, rahatlayacağın mis gibi platformlar.. insanların içinde dolup taşan tüm meraklarını burada dökmeleri inanılmaz bir rahatlama hissi getiriyor onlara.. o paylaşan insanların nerede yaşadığını bile bilmiyoruz, eşinin bir detayını söylese nolur.. eşi tanımadığı insanlara rezil oldu eee? Yüzünü bile işini bile iş yerinş bile evini bile göremiyoruz buradan.. gözümüzde garipseyeceğimiz bir fotoğrafı bile yok.. tut ki hepsi bir hikaye.. ve biz anlattığı hikayeye içerliyoruz belki de o an.. ne gereği var.. herkes rahatlasın, bilgilensin, fikir olsun yeter ki.. art niyetli olanlara zaten moderatörler müdehale ediyor 🥰