Cicilibicili yani dediğim gibi bir denge olmalı bence.. günde 1-2 saat görüşmek eğer yakın mesafedeyseniz, başka programlarınız çok sık olmuyorsa güzel.. ama sizin çekirdek ailenizin planı programı aksayacak gibiyse her gün olmasına gerek yok.. örneğin altlı üstlü oturuyorsanız mantıklı ama uzak mesafeyse her gün görüşelim edelim yorucu olur.. ilerde sorumluluklar, yoğunluklar değişebilir bence.. bu görüşme işinin kontrolü sizde olmalı diye düşünüyorum.. fazla alıştırıp bir anda kesilmesi de doğru olmaz.. beklentileri yoğunsa ve bu sizi ileriye dönük düşününce, yoracak gibiyse, ona göre bir düzen kurulabilir.. ne kadar erken düzene girerse o kadar iyi olur sizin için..
Ben altlı üstlü oturuyorum mesela, ne zaman gideceğimize biz karar veriyoruz, çok sık görüşüyorsak biraz ara veriyoruz çünkü her ne kadar babaanne dede de olsalar benim eğittiğim tarzda eğitemedikleri için çok sık farklı ve zor alışkanlıklar edinebiliyor bir süre mola verip o alışkanlıkları törpülemem gerekebiliyor.. öyle yani hal ve duruma göre bakıp ayarlanmalı bence.. 🤗