Merhabalar arkadaşlar ben bugün doktora gittim 5 hafta 5 günlük , kese görünüyor ama bebek görünmüyor .
Geçen seferki gebeliğimdede boyle oldu boş gebelik çıktı yine öyle olmasından korkuyorum 🙁 bide belim ve karnıma çok sert kramplar giriyo yani normal deyil yerimden kalkamiyorum ağrıdan . Siz kaç haftalıkken gördünüz bebeği ? Ha bide dua edin nolur buda boş gebelik olmasın 😢

Efnan-02 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Endişelenme bence . 🌸Benim 6+4 te sadece kese vardı bebek yoktu . 8+4 te tekrar kontrole gittim kalp atışını ve bebeği gördük . Şuan sağlıklı bir şekilde devam ediyo gebeliğim .

Efnan-02 evet gerçekten 6+4 te bomboş bir kese vardı . Sonra doktorum o halde olumsuz konuşmadı ve bir hafta sonra gel kalp atışına bebeğe bakalım dedi. Ben 2 hafta bekleyip gittim . Ve o zaman çok şükür herşry normaldi. Ayrıca iki tanede düşüğüm vardı. Sakın umutsuzluğa kapılma . Rahatlamaya çalış. Sen ne kadar iyi olursan bebeğin de o kadar iyi olur sakın unutma . 😊

Efnan-02 Ben de boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum ama 5 hafta boş demek için biraz erken değil mi 7-8. Haftaya kadar beklemenizi öneririm

Efnan-02 ultrason cihazı kalitesinden görünmemiş olabilir ben tüp bebek merkezinde kontrol olduğum için beşinci haftada görmüştüm ama normal doktorlarda bu süre biraz daha uzun sanırım

Efnan-02 daha erken cnm Banada 6+4 de boş kese dedi. Ultrason cihazı eskiydi galiba. Tabi neler yaşadım ağladım falan Allah bilir. Sonra kalp atışını bile duyduk. Darısı başına inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın ❤️ 8-9 haftayı bekle inşallah güzel haberler alırsın

Efnan-02 6. Haftada boş kese 8. Haftada kalp sesi duyduk. Şu an kucağımızda Allah isteyen herkese versin

Efnan-02 Kaç gün adet gecikmen var canım. ? Ben de test yapmıştım evde pozitif çıktı kan tahlili verdim pozitif çıktı kese var ama bebek yok ultrasonda doktor hemen dış gebelik dedi beni doğumhaneye gönderdi kürtaj için sonra başka bir nöbetçi doktor geldi ve bana adet gecikme kaç gün dedi ben de sekiz gün deyince birkaç gün daha bekleyebiliriz dedi ben gittim 2.3 gün sonra geldim ve göründü. Boşu boşuna kürtaj olacaktım ama yanımda bir kadın vardı onun adet gecikmesi 15 gündü ve ona kesin dış gebelik dendi ilaçla düşüreceklerdi:(