Yokdahanelerrr imkanlarım yeterli değil. Çocuğum küçük, hamileyim. Onunla geçirecek en fazla bir kaç senem var şuan sadece sabrediyorum. Ama bu olayı onun burnundan fitil fitil getiricem

Ask_hosmus eski Bi hesabını bulduğumda mesaj vs yoktu yayında açmamış. Başkasının yayının da konuşuluyor mu bilmiyorum. Ama sanmıyorum izliyordur sadece diye düşünüyorum

Cicilibicili anladım, eğer ki oradan izledikleriyle konuşuyorsa veya izlemesi vs rahatsız eder mi sizi bilmem, ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hazmedebileceğiniz şeyler mi bunlar?

Asasasas her ikisi de rahatsız ediyor zaten bir kez daha bakmasını bekliyorum,şimdilik anneme gitmeyi düşünüyorum sonrasını bilmiyorum

Cicilibicili anladım, biraz her detayı düşünüp hareket etmek gerek bu konularda bence.. bence çok etrafınızdakilere yaymadan, ağzı sıkı insanlarla konuşun, bilgiler alın araştırın, dava açmayı düşünüyorsanız kanıtları toplamadan yüzleşmeyin derim.. umarım bir şekilde sağlıkla aşabilirsiniz bu durumu.. 🤲🏼

Cicilibicili bok var yanlarında canlı canlı karıları var el sürmezler sanal karılara göz dikerler hepsi şerefsiz bence

Ask_hosmus bide kendisini bunun tam tersi göstermez mi tam cinnet gecirmelik, açık saçık kadın konusu olsun veya görelim denk gelelim benim midem bulanıyor böyle her yerleri açık bilmem ne der

Yazdıklarını okuyunca kendi başıma gelenle aynı dedim benim evlendiğim şahıs da biz iki aylık evliyken azar indirmiş 4 yıl sürekli oraya girmiş her girdiğinde taşlar satın almış kadınlarla görüntülü konuşmak yazışmak için ben yakaladığım da 4 . Seneye girmemize 1 ay vardı yani 4 sene yapmış eve gelince bütün delilleri yok edermiş telefonu hep orata da olurdu lifleri bilirdim ama kendini Zeki sanmış öyle yaparak

Çok güvenirdim bende hiç öyle haltlar yiyecek gibi durmazdı herkes sana çok değer veriyor çok iyi derdi ailem yani hep iki yüzlü iki karakterli oluyor pislikler

Seda06 henüz değil ben dava açtım da yanaşmıyor boşanmaya iki küçük çocuğum var 3 ve 1.5 yaş bırakmam sizi diyor

Fatma1216 of aynı durumdayiz bende 4 ay önce azar uygulamasını yakaladım ama biz birlikte olamıyordur lohusalık dönemi ve sonrasında işte 2 ay falan takılmış . Psikolaga falan gidiyoruz ama benim içim almıyor artık ailem de boşanma yok düzelecek diyip kabul etmediler beni bebeğim 5 aylıktı . Tekrar da görmedim ama olmuykr ben devam edemiyorum

Hazmetmesi çok zor ama ben o meilden azarı indirip girdiğimde kadına yazdığını okudum sonra Apple geçmişine hiç bakmamıştım daha önce oralara baktım yani dünyam başıma yıkıldı 4 yıl boyu girdiği her tarih attığı paralar hepsi kayıtlıydı orda

Seda06 bende resmen gözüme şeytan gibi görünüyor bide benim en acısı evlenir evlenmez yapması yani bekarken de kullanmış evlenmiş aynı devam etmiş bide o 4 yılda 2 çocuk oldu hem aldatmış hem de aldattığı kadından iki çocuk yapmış olan bana ve çocuklara oldu

Seda06 senin de çok küçükmüş bebeğin takip et canım belki birlikte olmadığınız için şeytana uymuş olabilir kabul etmesi zor ama eğer boşanmayacaksan affettiğinde takipte kalırsın