Yok göremıyorum… bu kişi sana cevap yazdı dıyo basıyorum baska yeri gosterıyo.. kim ne yazmıs neye yazmıs hangi mesaja cevap yazmıs gözükmüyor………… 🤮
verilen cevaplar
Bi burası vardı sevıp vakıt gecırdıgım ya …
Düzeltin lütfen 🙏
bitterdelisi24 sırasıyla düzeltmeler ve güncellemeler yapılıyor cannm 🌸
Polyannacilik Düzeltince beni çağırın ❤️😂💔
bitterdelisi24 Allah’tan benim güncellenmemiş . Çektiğin çileyi derinden hissettim 😂
bitterdelisi24 bana güncelleme gelmedi çok mutluyum 😄
bitterdelisi24 ay bi an korktum valla hadi kendinden güncellenirse uygulama diye😂
bitterdelisi24 Ben uygulamada sürekli yeniler filtresini seçiyorum her başlıktan çıktığımda filtre sıfırlanıyor buna da bir el atın please 😅
bitterdelisi24 Bana gücelleme gelmedi eski peridenin haliyle kullaniyorum ohh iyikide güncelleme gelmemiş diyorum böyle postlar gördükce😀
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bendr kaç gündür delirdim😁giriş yapıyorum eski postlar yeni postlar birbirine karışmış😁yorum yapmak istesem yapamıyorum atıyor geri şimdi geldim nasıl geldim onuda bilmiyorum😂😂😂😂ayarlarımı sıfırladım tam olarak sinirden ne yaptığımı bilemedim🙈 değişiklik yapılmasın biz ilk perideyi istiyoruz .
Yasak_elma bende her an gelecek diye öyle korkuyorum ki 🥲
bitterdelisi24 o yüzden bana cevap vermedin demeeek🤪🤪 bende bana mı küstü yoksa diye düşünüyordum 🤪😂
Yasak_elma bana gelmiş ama güncellemiyorum yazılanları okuyunca nimet bulmuş gibi oluyorum valla
- Düzenlendi
Ecivicivokke olurmu öyle şey ecivicivokkelorkelorke aşk olsun😂😂
Eskobar evde halayı bırakıp ağlıyordum ama ben 😢😢😢
Dolunayy ondan mı hele diyorum bende niye hiç sorun yok guncellemedigim içinmiş 😂😂
bitterdelisi24 Dün banada oldu o ya bildirime bakıyosun yorum var görünüyo açmaya çalışınca başka yere seni atıyo nerde kim ne yazmış bişey görünmüyo 😖
Eskobar Ben günceleme gelmişmi gelmemişmi daha ona bile bakmaya cesaret edemiyorum düşün yani😀😀
Cicilibicili Gelmiştirde benim telefon otomatik güncellemeye açık değil oyuzden ben istersem güncelleniyor ama ben daha bakamıyorum bile gücellemenin gelip gelmediğine o derece yani🤭🤭