Asasasas Kuzulkurt yok yook teşekkür ederim söylediğin içinn.. doğumdan sonra meme kesme zamanı.. daha çok var 🤗🌸
Bsrkaya Kuzulkurt yokk kız emmeyi kestikten sonra kime emziriyimm 🤭 neyse neyse işime gelir içinde çok az süt olması göğüsler dolgulu dolgulu dururlar işte ne güzelll😌😂
Kuzulkurt Bsrkaya yok kız durmuyor öyle benimkiler çarşaf gibi ommuştu şimdi büyüyorlar ne hikmetse 😂
Kuzulkurt Bsrkaya yavrum inan bilmiyorum sebebini keşke bilsemde bir çare bulsam o kadar acıyorlar ki 😂
Asasasas Kuzulkurt anladımm o zaman süt yapan çaylar var ya onlardan içmiş olabilir misiniz papatya çayı mıydı neydi unuttum.. Ne kadar süt üretimimiz olmasa da onlar da şişiriyormuş göğüsleri çok içtikçe 😅
Kuzulkurt Asasasas kaçak çay dışında çay içmiyorum 😂 sadece geçen ay yarım bardak kekik çayı içmiştim o da adet söktürücü niyetine başkada içmedim bir şey 😂
Asasasas Kuzulkurt kilo artışı olmuş olabilir mi? 😂😂 Kabul edemiyorum öyle bir anda şişmelerini 😂😂 kıskandımm 😂😂
Kuzulkurt Asasasas 48 kilo olmam dışında problem yok 😂😂 kız yeter valla çok büyük değiller eskiye nazaran büyüdüler 😂😂
Fatmazel Yenihesapksjdjd konuyla alakası yok ama nasıl kestiniz memeden bende bıraktıracağim ama çok bağlı korkuyorum başarısiz olursam daha kötü olur diye
Yenihesapksjdjd Fatmazel nasıl bıraktığıma gelirsek sabır taşı sürdüm görünce emmem istemedi ama aşamalı kestim önce gündüz sonra gece öyle daha kolay olur iki taraf içinde