nununl02 Anne with an e 🌿çok severek izlemiştim.
Asya dizileri seviyorsanız My Name,My Mister, The K2,A Love So Beautiful gibi şeyler izleyebilirsiniz ☺

nununl02 Emily in paris var çerez, elite var sürüklüyor ama müstehcen sahneleri çok fazla son sezonu çok izleyemedim. Strangrr Things, hakan muhafız, good girls, good place, dark, fatma, maniac, sweet ttoth, gölge ve kemik , the serpent, düşeş, korku sokağı serisi, şantaj….

Değişik türlerden izlediklerimi paylaştım canım içlerinden seveceğin bişeyler çıkacağına eminim iyi seyirler

Askitoskom dark’ın birkaç bölümünü izlemiştim Allah’ım karmakarışık bir şey asla çözemedim 😂

nununl02 american horror story var bir de korku dizisi o da baya iyiydi

Amannebileyim onu en az iki kişi izlemeli, birinin kaçırdığını diğeri tamamlamalı 😂😂 veya topluca izleyip dizi bitince herkes anladığını anlatsın anca öyle oturuyor taşlar yerine 😂😂

Asasasas ay dimi ya ben bekarken çok izlerdim yabancı dizi gram bir şey anlamadım tek anladığım şey ormanda bir geçit buldukları olmuştu 😂😂 belki eşimle tekrar izleriz ama şimdi de yüzüklerin efendisini izliyoruz o da karman çorman bir şey olmuş onu çözümlemeye çalışıyoruz 😂