Sjkdbxldgr Hoca size musallat olunduğunu söylemiş. Büyü ile musallat edilme değil de kendiliğinden bir musallat söz konusu. Kendiliğinden olan musallat ise sizin bir hususta dikkat etmemenizden kaynaklanmış olabilir. Hani derler abdestsiz gezmek, onların bulunduğu bir yere kaynar su dökmek, yada pis suya basmak gibi.
Hocalar kişiye uğrayan musallat ile onu terketmesi konusunda uyarıyor. Hayal ürünü gibi farzedin ki kişinin içine habis bir ruh kaçmış, çıkmasını söylüyor. O ruh çıkmıyor. Sonra bunu kendi yöntemleri ile yakıyorlar. Yakılmak demek bir cinin ölmesi demek. Ve bunu da her hoca göze alamıyor, başka bir musallat söz konusu olmasın diye uğraşmıyor. Sadece anlaşma yapıyor diyelim. Bir süre o kişiden uzak durması için. Sonra tekrar musallat olabiliyorlar.
Bu durumu ben yaşamadım ama kuzenimden biliyorum. Bir sürü hocaya gittiği için uygulanan yöntemler hakkında bilgisi var. Aynı şekilde temas yada rüyada uğraşılma gibi şeyler yaşamış. Onun durumu aslında biraz daha farklı, ürkütmek için yazmıyorum, filmde görsem inanmam ama bire bir anlattığı için söylemek istiyorum. Bekarken ona bir cin aşık olmuş, hatta rüyasında da sürekli cinsel temasta bulunduğunu hissediyormuş. Sonra kuzenim nişanlandığında bu cini çok kızdırmış. Rüyasında kaldırıp ona yön veriyorlarmış gece vakti camı aç, çatıya çık gibi. O da sorgulamadan yapıyormuş hatta halamlar bir kere kış günü camı açıp atlayacakken yakalamışlar. Ses ve soğuğu farketmeseler Allah göstermesin intihar etmiş olurdu. Daha bunun gibi bir çok şey var ama yazmayayım. Bir hocaya gidiyorlar, işte okuyor üflüyor. Bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı. Başka bir hocaya gidiyorlar, düzeliyor sonra yine aynı. Bu arada epilepsi hastası ve bu psikolojik olarak etkilendiğinden dolayı nöbetleri çok artıyor. En son işte başka bir hocaya gittiklerinde o söylüyor direk, bu yaşadıklarının neden olduğunu. Diğer hocaların cin öldürmeye cesaret etmediği için rahatsızlıklarının devam ettiğini, ve ona musallat olanı yaktığını söylüyor. Ondan sonra rahatladığını söyledi. Tabi psikolojik mi bilemem, ama son zamanlar böyle şeylerle uğraşanlar öyle çoğaldı ki insan her şeyden korkar oldu. Siz namazlarınıza devam edin. Her gün mutlaka kendinize eşinize evladınıza en azından ihlas felak nas surelerini okuyun, ayetül kürsi okuyun bunları evde sesli bir şekilde okuyun. Sirkeli su ile temizlik yapın, için, yıkanın. Allahın sizi koruduğuna, hep yanınızda olduğuna, ne kadar temas hissetseniz dahi Allahın izniyle size hiç bir zarar vermediklerine inanın. Hani fena insana cin gibi derler ya işte onlar kendisinden korkanlarla uğraşıp bunu eğlence sayarlar. Sevmedikleri şey ise ibadet ve dua. Öyle insandan uzak dururlar.