-M12 Bence gizli yapmak güzel bisey değil ona söyle hazır olmadını ve biraz daha zaman istedini sonuçta erkek bilmez bu nasil bisey oldunu

-M12 şöyle ki kadınların seçtiği koruma yöntemlerinde korunmayı kestikten sonra bir süre gebe kalmak güç olabiliyor. O yüzden çocuk fikri size ılımlı geldiğinde bile yıllarınızı alabilecek bir sürece girebilirsiniz bu seferde stres olursunuz boşuna ve eşinize de durumu açıklamak zor olur daha da olumsuz ilerler ilişkiniz. Habersiz yapmak o yüzden riskli o ilaçlarında süreyi uzattığına şahit oldum ilaçta önermem o yüzden.En doğru yolu eşinizle konuşmak maalesef çocuk öyle ben çocuk istiyorum demekle olmuyor, heleki ikinci çocuk daha da ağır sorumlulukları beraberinde getirebiliyor 🥹

-M12 bende aynı dertten müzdaribim bana göre 1 tane çocuk yeterli çok zor bir bebem var 20 aylık terör estiriyor ama eşim istiyo kendi bakıcak gibi 😂 1 bucuk yıldır sprialle korunuyorum şuana kadar bir sıkıntı olmadı

-M12 Valla canım eşim de aynı kafadaydı en son bana bir tane daha doğurtturdu aralarında şu an 3 yaş var ben de sinirlendim tüplerimi bağlattırdım ona kalsa hala çocuk istiyor 🤦🏻‍♀️

-M12 deri altı implant taktırdım ben canım 3 yıl kesin korumaymis biraz araştırdım doktorumda onayladi

-M12 gizli gizli kullanma bence sırf onun için bosananlar var Allah korusun 🥺

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.