Daha fol yok yumurta yok fakat olmayan bebeğinin ismi herkese dert olmuş durumda😂😂 (kaynanam,görümcem vs.). Bu durum çok üzücü ve benim aklımda çoktan isim var bile. Eşimde tabikide onların sözünde. Bu konu beni sıkıyor ve belkide bu yüzden hamile kalamıyorum... Sizce ne tepki vermeliyim? Sizce çocuğun ismini kim koymalı??

Elif03 tabikide sen kendin vede ewin ikinizin arasinda olmali bu bence bawkalarinin kariwmamasi lazim ama kariwyorlarsada buna ewin tepki vermeli

Elif03
    İlk torun mu?
    Aslında abimin eşi hamileyken annem babam ben de isim söylüyorduk. Çok heyecanlıydık, abimin eşi de bunu dert etmiş midir acaba :S yok yok hayır o da heyecanımızı paylaştı bunu ego savaşı olarak görmedi. Herkes fikir attı ortaya duydugu isimleri falan herkesin içine yatan da oldu.
    Bence senin dediiğin ıolcak benim dediğim olcak yerine birlikte neler yapabiliriz diye dusunsek stres olmayacak

19 gün sonra

Elif03 benim çocuğuma kimse isim koyamaz millete ne yani..senin çocuğun sonuçta millete ne onları buyutucek onlarmi cekicek yani ben cok karşıyım

Elif03 erkek olursa Vedat Osman, kız olursa İrem ya da Ece istiyorum ben. Çocuğun ismini beraber karar vermelisiniz o sizin çocuğunuz :)

Büyüsün çocuk krar versin :DD:

23 gün sonra

kendi ismim diye demiyorum ela güzel isim kızlar...

Elif03 happymom da isim çarkı bölümü var inanılmaz eğlenceli bence kesin yükle

elaAklında zzaten isim varmış ki kendisi koymak istiyor kimse karışmasın istiyor.