Sekerportakali Ben bir türlü zevk alıyormuyum anlamıyorum ilişki süremiz zaten toplasan sevişme ile birlikte 5 dakıka dır erken boşalıyor eşim ve ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum napsam bilemedim bu durum canımı çok sıkıyor yardım lütfen
darkemm Sekerportakali Peki eşinle konuşmaya denedin mi sonuçta utanacak bir şey yok Herşeyinizi biliyorsunuz en azindan söyle dene söyle ki aci cekiyorsun ve daha yavaş olmasi gerekiyor belki 5 dakkadan daha sürer ben de öyle im çok zor olur bende hersey ama en önemlisi kendini rahat birakman hiç bi şekilde vücudunu sıkmam farkli şeyler dene yani pozisyon
Sevda1423 Sekerportakali Sekerportakali geciktirici sprey kullansın senın yapcak bişeyin yok istese boşalmaz bencillik yapıyor 5 dkka seks mi olur
ReglolanTilki 5 dakikada olmaz sanmıyorum yani bende olmuyor 20 dk 25 dk bazen yarım saatte anca olurum bacakların kolların titrer vücudun uyuşur uçuyo gibi bi his yani sanki sarhoş olmuşsun o an ağzına ne gelse söylersin dünya yansa umrunda olmaz öyle bir his
Sutlucikolati ReglolanTilki Uuuu🤣🤣 sen oluyosun galiba nasıl oluyosun kız anlatsana bizim gibi olamayanlara bi el at 🤣
ReglolanTilki Sutlucikolati İlk önce bi 5 dk kadar gir çık yaparken klitorisimle oynuyorum yada eşim yapıyor sonra o şekilde bi doruğa ulaşıyorum bırakıyorum oynamayı ardından sadece gir çık yapmaya devam ediyoruz pozisyon değişiyoruz o arada falan 20 25 dk sonunda orgazm oluyorum
Sekerportakali darkemm Eşimle kırılır diye tam manasında konuşmadım bu zamana kadar ama konuşacağım bu kez teşekkür ederim
Sevdalugunhicsarmadi Sekerportakali merakımdan soruyorum vücud sen yapmak istemesen bile hormonlardan dolayı yapmak istiyo sizi zorlamadi mi