Kizlar selam 🧸
4 ay once dogum yaptim o gunden sonra saclarim cok dokulmeye basladi boyatmiyorum artik biraktim kendi halinde ama cok dokuluyor ilk defa boyle yasadim, dokulmemesi icin ne yapmam lazim? 😔

Tavsiyelerinizi almak istiyorum , tesekkurler simdiden 🙏🏻

babygirlx gayet normal benim saclarim kumral ve ben sariya boyatıyorum yillardir hamileligimde cok gür ve guzeldi dogumdan sonra avuc avuc dokulmeye basladi hergun 10 kere evi supuruyordum nerdeyse 1 yil cok rahat sürüyor bu durum dogumdan sonra hormonlardan dolayi oluyor diye biliyorum suan kizim 2 bucuk yasinda hala var dokulmemelerim bu yuzden artik sacimi boyatmiyorum kendi rengine biraktim sogan suyu vs yapin ben zaman bulamıyorum diye devam ettiremiyorum ama gayet normal o yuzden uzulme zamanla gececek tarife de gelirsek sogani ikiye böl suyun icinde kaynat altini kis 15 dk beklet su ılık olunca temiz saçına dök diplere yedir ve beklet yikaninca asla koku olmuyor merak etme haftada 2 gun yapmalisin bunu cok uzatiyor ve gürlestiriyor

Hayat_ Bende sariya boyatiyordum hamile kaldigimdan beri boyatmadim, cok tesekkur ederim kesinlikle deneycem 💖

Üçüncü ay ve beşinci ay arası tutam tutam saçım döküldü. Şakaklarımın arkası resmen kel oldu. Beşinci aydan sonra döküldüğünden hızlı bi şekilde geri çıktı. Kafamda saç kalmayacak sanıyordum ama düzeliyor yani. Kan değerlerinize baktırıp multivitamin kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım ama iyi beslendim. Beslenmenize dikkat etmeye çalışın. Onun dışında zaten hormonal ve geçici bi durum