Queen_Mommm Dün eşimin telefonuna mesaj geldi çılgın dul seni bekliyor diye uygulamayı indirdim giriş yapmaya çalıştım olmadı sonra indirip sildigi uygulamalara baktım yok öyle bir uygulama bu arada nereden silindiğini bilmiyor böyle bir mesaj neden gelir ki
Akrep Queen_Mommm Twitter falansa eğer alakalı alakasız bir çok mesaj geliyor. Ha eğer google falansa bi siteye girmiş belliki ordan virüs olmuş gibi. Eskiden müzik indirirdim bi keresinde telefona bi baktım bildirim ekranı aynı öyle saçma sapan mesajlarla dolu. Giriş yapıp siteyi engelledim o şekilde bir daha gelmedi. Ama dediğim gibi bana müzik uygulamasından dadandılar eşinizi bilmiyorum bi ihtimal böyle olabilir
Leylimley Queen_Mommm Tiktok fibi uygulamalrda vidyo paylasanlr aciklma kismna yaziyo bu tarz seyler oda bildirimler acikca eger tiktok alakali alakasz bildirm veriyo izlensin diye yani bazi uygulamlrda oyle oluyo illa kadn yazdi diye degil.Hangi uygulamaydi
Sept Queen_Mommm valla böyle şeyler her yerde. Bi siteye giriyoruz reklam diye çıkarıyorlar karşımıza yarı çıplak kadınları adamları. Bana artık anormal gelmiyor, numaralarımızı da buluyorlar bi şekilde. Ne düşünsem instagramda sponsorlu reklam diye çıkıyor. Artık böyle bi’ dönemdeyiz.
Queen_Mommm Akrep ya bı kere dediki Google’dan erken boşalmayla ilgili şeylere baktım işte doktor varmış falan form doldurmuş bide aramalarında engellenmiş normal bir numara vardi ney diye sordum işte form doldurdum ordan aramışlardir dedi ondan engelledim dedi işte sonrada bu mesaj geldi
Leylimley Queen_Mommm oyle bazn cikiyo ya o uygulamayi bilmiyrm nedr diye ama.Gecengunde esime geldi tiktoktan memeleri gozukn bi kadin sutyn vr ama olmasa dha iyi seni seviyorum diye bildirm düştü esime oda bu ne bi kadin bna msj atmis dedi gelip baktim dedm bu tiktok uyvulama atiyo izlensin diye sildi snra
Seda06 Queen_Mommm görüntülü arkadaşlık uygulaması diye biliyorum indirip baktın mı demek ki üyeliği var yada numarası
Queen_Mommm Seda06 baktım ama giriş yapamadım ama uygulamayı indirseydi silinenlerde gözükür ama yoktu eşimde nasıl silindiğini bilmiyor
Queen_Mommm Ebalp android telefon mu canım öyleyse eğer Google playe gidiyorsun sağ üstte adının baş harfi var oraya basıyorsun uygulamaları yönetin yazıyor oraya bas sonra yönetme çıkıyor oraya baş yüklü uygulamalar yazana bas sonra yüklü olman uygulamaya baş orda neler indirip sildigi gözüküyor