kızlar reglime 11gün kala iç çamaşırlarıyla sürtünme oldu asla boşalma olmadı penisinde ki zevk suyunu aldı ve parmağını 2 3kere fayansa sürdü sonra vajina girişine dokundu 2 3 sn ye ovilasyon geçmişti şuan reglime 7gün var sizce bişey olurmu vajinaya parmak girmedi ve ayaktaydık?
parmaktaki zevk suyu
ReglolanTilki ben niye fayansa takıldım ki şimdi ahahah gözümde canlandı be
bloodjustman bence hamilesindir sonuçta fayansa sürüp vajinana dokunmuş
bloodjustman sanmiyorum.Ama anladigm neden bi pecete gbi hisy degilde eliyle alip yere sürüyo en cok ona takildm
ilaydaelcin ihtimal varmı diye soruyorum neden dalga geçiyosunuz
ReglolanTilki ihtimalvarmı diye sordum googlede ihtimal var diyor
ilaydaelcin Tıp dünyası şok 😂😂
bloodjustman Hayır tabiki 🤦🏻♀️
bloodjustman yok aşkım yok dalga geçmiyorum ama sence de biraz mantık dışı değil mi🥴
bloodjustman merak etme hamile falan değilsindir hatta mümkün bile değil yani rahat ol
bloodjustman havayla temas ettiği için öyle bir ihtimal bile olamaz mantık dışı yani, internetteki her bilgi doğru olmayabiliyor.
bloodjustman hangi kafayı yasiyonuz altına yatiyosan hamile kalmaktan korkmuyon demekki Simdi burda akıl arama o boku yemeden düşüncen
Sanırım evli değilsin ve korkuyorsun. Ama korkulacak bişey yok. Zevk suyu diyorsun boşalmada olmamış. Korkmana gerek yok
bloodjustman sperm varsada neye uğradığını şaşırmıştır onun yumurta arayacak halimi kalmış evrim geçirmiş yazık
Bide saçma sapan gelip sorular soruyorsunuzya insan deli oluyor aldığınız cevabıda beğenmiyorsunuz öyle soruya böyle cevap verilir
Sevdalugunhicsarmadi askı yediğiniz halde hala kullanıcılara karşı uslubunuz değişmemiş ne kadar çirkin konuşuyorsunuz
bloodjustman yorumumu burdan düzenliyim bari 🤣 boşalma olmamış bende nasıl okuduysam soruyu gerci sperm olmasa dahi her hulukarda sonuc degismez oyle bi ihtimal tabiki yine olamaz.
Leylimley Fayas dediğine göre banyodaydılar iliski esnasında belliki faysa sürmek yerine elini neden yıkamamış bende ona takıldım🤔😀
bloodjustman Çokmu düşünuyorsunuz böyle soruları söyle valla bak kimseye söylemeyeceğim🤐🤣🤣
bloodjustman hamilesin
bloodjustman olsa olsa fayanstan hamile kalırsın