psikologkadin1 ReglolanTilki Evet uygun ben fiyatina göre pek ise yaramaz diyodum ama herkes memnun 🤩
Amannebileyim psikologkadin1 ben kullanıyorum gözle görülür şekilde bi uzama oluyor geçen sene bu zamanlar saçlarımı sçenemde kestirmiştim şimdi belime yakın yaklaşık 1 aydır kullanıyorum omzundan belime indi saç 😂
Jasmin123 psikologkadin1 Hayır öyle kabarık yapmıyor benim saçım ince telli düz yapıyor öyle havalı kabarık olmuyor
Amannebileyim psikologkadin1 benim saçım zaten fazlasıyla gür ama saçımla oynarken yeni saçlar çıktığını fark ediyorum
deliferide Eşim yanlışlıkla benimkini kullanıyormuş restorex kullanıyodum sonra eşim söylenmeye başladı her hafta saçım uzuyo saç tıraşım geliyor diye djdjd yani çok hızlı uzatıyor
Ozge49595 psikologkadin1 Bı zamanlar kullanmıştım bı kac ayda gözle görülür fark vardı ama geçen sene falan almıştım saçlarımı sertlestı bıraktım şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum 🤷🏻♀️
Syma psikologkadin1 bende uzun yıllardır kullanıyorum benim saçımı yumuşacık yapiyor.onunla yıkadım zaman krem sürmeden saçım taraniyor ve sarmaşık özlü olan gerçekten uzatıyor. Fskat başınızı eğip yikasaniz daha iyi. Çünkü vücuttaki kılları da çoğaltıyor hizli uzamasını sağlıyor. Yani en azından bende öyle oldu