Eskobar Bisaniye aklınca din felsefenizi arabistanda yapın demeye getirdi ma dinle alakalı bişey bile yoktu ortada
Sept buralardayenibusely ablacım uyarıları okumama rağmen sonuna kadar okudum kusura bakmıyosundur inşallah 🙈😂 cinsel hayatınızın düzenine de sevindim seniin adına Allah bozmasın ama seks hikayesi yazmışsın ya, gerek var mıydı cidden fjdlbm
buralardayenibusely Bsrkaya artık emzirmediğim için kuaföre bakıma devam. Çocuğun yok sanırım emzirip de saç boyayamam psikolojisini anlayamazsın hadi hadi
Bsrkaya buralardayenibusely çocuğumda var canım 😏 sen bence boş yapma. Belli ki baya ergensiin. Konuşmalarına bakilacak olursa. Neyse seninle uğraşamam sen büyüksün abla. Daha da yazmam sana.
buralardayenibusely Bisaniye ilk benim kullandığım bi tabir değil. İnternete yazıp araştırmanızı tavsiye ederim hangi durumlarda dendiğini
Yokdahanelerrr Cicekliperde oha ya çok zenginsin napicam ben şimdi jshsbsjmsbsbj gidem de kına alıp saçıma sürem
Cicekliperde Sevdalugunhicsarmadi diğer postta diyordun ki ben cinselliğe bir şey demiyorum sevgilisiyle yapmıs diyordun. Kadın da kocasıyla yapmış. Tepki gösteren gösterdi ben de dahil ama kimse senim gibi göstermedi. Üslubunu bi düzelt artık ya.
Polyannacilik honeyland arkadaş cevap vermez ömür boyu askı aldı üslubundan ve kötü kalbinden ötürü 🤚
fatmak buralardayenibusely Bacım ben kahverengi saç tonuna sahip bir insanım ilk evlendiğim zaman kızıla boyadım eşim bir kere bile ne kadar yakışmış yada ne güzel olmuşsun demedi mal.Olmayınca olmuyor bazen 😿