aykirikadin Aşkito seni linçleyenlere,takma, yalnız kalındığında birine ihtiyaç hissediyor. taş atanlar masum olmadıklarını kendileride biliyorlar..
Hdgvbh Herkesin zayıf anları vardır lincleyenlere aldırma kimler neler nelr yapıyorlar . Sen kocanla otur konuş evliliğinizin sikintiliysa boşanmayı dusunebilirsin. Belliki nefes almak istedin
Yusra Prensesimm Hanhi cesaret ile o arabaya bindin pesssssssss ve geride bıraktığın evladın olabilirdi. Boşa gitsin ozman anlatmaya ne gerek var o an orda seni dövse ne yapcan hayret birseysiniz
Limonlupopkek Prensesimm ayni seyi esin yapip birde sana gelip anlatsa nasil tepki verirdin. Esim bana bu sekilde anlatsa bosnirdim
Nefedukaa Herkesin evinde illaki sorunlar olabilir her sorunu olanda başka bir kadınla veya erkekle dertleşse ne olur düşünemiyorum. Yaptığınız cok saçma ve bunalmanız falan tamamen bahane. İçinde olan her türlü yapar ki yapmışsınız eşiniz yapsa kıyametler kopardı eminim. Birde hangi cesaret arabasına binmişsiniz gerçekten ya ben cok korkak kimseye güvenmeyen zor biriyim yada bazı insanlar cok kolay bilemiyorum