Kızlar selam saçlarım çok ince maalesef doğumdan sonra aşkı memnu Nihal gibi kestirdim daha da cılız kaldı var mı önerebileceğiniz saçları dolgunlaştıran gürleştiren şampuan ? Şimdiden teşekkürler ..
saçları gürleştirmek
Zeytinyağı olabilir belki parlaklığı dökülmesini durdurmak için zaman içerisinde gurlesir belki bilemiyorum ilk aklıma bu geldi valla 🤷🏻♀️
happykidste badem yağı zeytinyağı önermislerdi
Barbiegirll Kuaförüm keratin maske yapmayı tavsiye ediyodu ben renk açtırdığım için yaptırdım aynı zamanda kalınlaştırdığını da biliyorum. Arkadaşımın annesi de kuaför arkadaşıma çok iyi gelmişti kabarlamarı tülermeleri alıp canlandırdı saç maskesi. kendim için aynı şeyi söyleyemicem beklediğim etkiyi göremedim belkide beklentim yüksekti bilemiyorum. Memlekete döndüğümde 6 aylık yaptırıp bir de öyle denicem. Keratinden zarar da gelmez zaten saçın temel yapısı keratin
Bsrkaya Teşekkür ederim zamanında zeytinyağı kullandım ama işe yaramadı açıkçası
ReglolanTilki O tarz karışımlar denedim içerisinde hatta vitamin kırıp ama işe yaramadı. Teşekkürler yine de
buzdankalpler Keşke benimde kabarsa saçım😀 çok sönük maalesef keratin değilde bundan 5-6 sene önce bir maske yaptırmıştım adı değişik bir şeydi beklediğim etkiyi yaratmamıştı. Keratinide denerim teşekkürler🙏