Slovem08 Arkadaşlar bu gün taktırdım da ben siz extra kendini kontrol vs ettiniz mi bana bi kâğıt verdiler onda ipini kontrol edin falan yazıyorda
Kuzulkurt Slovem08 bende hiç öyle bir şey yazmıyor kız 😂 sadece kontrollere gitmemiz gerekiyor, ağır taşımamamız gerekiyor o kadar
Damladagtekin 10 gub oldu doğum yapali bende takmak istiyorum dikislerimin dusmesini bekliyorum da nasil olucak iki normal doğum yaptim doğumdan bile korkmadim bu kadar desem yeridir bisey hissettinizmi takarken falan tarif edebilir misiniz
Slovem08 Damladagtekin Hissediyorsunuz ama doğumdan çok hissedeceğinizi sanmam kalamazsanız normal adet sancısı krampı gibi oluyor
Ask_hosmus Damladagtekin 40 bitiminde takıyorlar canım, benim bugün 40 çıktı adet olmayı bekliyorum 😬
Kuzulkurt Slovem08 yok kız ben ağırda kaldırıyorum valla 19 litrelik damacanayı alıp sebili koyuyorum sürekli hiç bir şey olmadı şükür 😂
Damladagtekin Ask_hosmus sevindim o zaman kan almak burda zorunlu 40 li da olsan iki gün üst üste gitmem gerekiyor nasil olucak bilmiyorum iki cocukla keske direk gidip takabilseydik bide kanamam olmasi lazimmis benim simdidn kanamam çok az 40 . Gune kalmadan biter kesin
Ask_hosmus Kuzulkurt 6 ay da çok fazla amaan en iyisi 2,3 ayda bir kontrole gitmek 😂😂 gerçi bana gerek kalmıcak 😂😂
Slovem08 Polyannacilik Spiral+prezervatif düşünüyorum canım belki 3’ü birde olabilir 🤣 tek bebe şuanlık ideal 😊
Ask_hosmus Damladagtekin bu Bahsettiğin kanama doğum kanaması, 40 dan sonraki kanama adet kanaması oluyor, adetli olursan 2 gün üst üste gitmene gerek yok takarlar çıkarsın
Damladagtekin Ask_hosmus evet doğum kanamasini diyorum ben ilk kizimda dogumdan 3 ay sonra adet oldum o zamana kadar beklemek istemiyorum spiral taktırmak için ben benim salak kocayada guvenmiyorum ilk kizim 14 aylik simdide ikinci dogdu birde 3. Olursa ben kaldiramam deliririm bana faydasida yok yardim edenimde yok 2 3 kucuk çocuk allah korusun simdiden zorlanıyorum ben
Ask_hosmus Damladagtekin bende adet olamadan hamile kalmıştım 😂 ben 10 gün beklicem olmazsam gidip acısına katlanıcam mecbur taktırıcam