Kızlar sadece dolap uygulamasından mı kıyafet satılıyor. Başka uygulama yada sayfa tarzı bişey var mı bildiğiniz. Birde bir konu da fikir almak istiyorum damatlık flan satılır mı sizce oralar da daha hiç giyilmemiş etiketiyle duran damat bohçasına alınan her şey var. Kuzenim nişanı attı alınan tüm kıyafetler de onda kaldı satabilirsen sat dedi bana bende size bi fikir sorayım dedim o tarz yerleri daha önce hiç kullanmadığım için 🤭
kıyafet satma uygulaması
Gardrops uygulaması da var bakın isterseniz
buralardayenibusely Yüklerim telefonuma da bakayım 🤗
bisadekahve dolap uygulaması komisyon alıyor sizden ama Gardrops da ne satarsanız direkt hesabınıza geçiyor
bisadekahve gardrops, modacruz, zebramo var.. ama en iyileri bence gardrops ve dolap.. önce küçük ve ucuz ürünler satmanızı ve güzel yorumlar toplamanızı tavsiye ederim.. güvenilir satıcı oldukça daha çok satmaya başlarsınız 🤗
bisadekahve Ya Gardrops da paranın çok havada kaldığını duydum dolap Trendyol aracılığı ile olduğu için daha güvenilir diyorlar
bisadekahve Artık sahibindende satabiliyorsun arıca letgoda var
Yasak_elma Letgo yu ben pek tavsiye etmiyorum. Elbise yükledim satmak için yazanlar sadece değişik değişik adamlardı. Elden teslim almak ister gibi yazıp kendilerinde buluşcaklar niyeti neyse. Yazan herkese abimi gönderiyorum dedm sesleri kesildi
buzdankalpler Dogrudur canım hiç satıs yapmadım bilmiyorum ama o sapıklar isterse diğer sitelerde olabilirler tek letgo değil
bisadekahve Dolap kullanıyorum bence çok daha güvenilir
- Düzenlendi
bisadekahve Dolap uygulaması iyi ama komisyon kesiyor. Ordan alıcıyı bulan çoğu kişi ürününü gardrops üzerinden satıyor komisyon kesmediği için. Her iki uygulamaya da ürünleri koyun, gardropta daha çok öne çıkacağını farkedersiniz. Uzun süredir iki uygulamayı da kullanıyorum hiç para aktarımında sorun yada eksiklik yaşamadım. Şüpheniz olursa alıcı siparişinizi onayladığı an uygulama cüzdanında değil de direk banka hesabınıza aktararak paranızı muhafaza edin. Kimisi cüzdanda bırakıyor 300 500 artık kaç liraysa ya uygulamaya giremiyor ya şifresini unutuyor öyle param gitti diyor. Hesabınızı şifresini bildiğiniz bir e posta yada telefon numarası ile açarsanız, şifrenizi de unutmazsanız sonrasında bu sorunlarla başınız ağrımaz.
Yasak_elma Letgo da özel mesaj yeri vardı galiba ordan güç alıp yazıyolar
buzdankalpler Anladıım.Diğerlerinde yokmu özel mesaj yeri🤔
Yasak_elma Bende dolap var şuan sadece orda dm gibi özel msjlaşma yeri yok ürünün altına yazıyosun diğerlerini henüz kullanmadım
Yasak_elma Ben sadece ürün aldım o tip insanlara denk gelince satmadım vazgeçtim
buzdankalpler Başka uygulamaları deneseydin canım
Kızlar hepinize cevapları için çok teşekkür ederim uygulamaya girmekte çok sıkıntı yaşıyorum ben giriyorum direkt beni telefonun ana sayfasına atıyor uygulamadan çıkıyor o yüzden kusura bakmayın lütfen hepinize tek tek cevap yazamadım dediklerinizi göz önünde bulundurarak uygulamaları deneyeceğim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 bu uygulamaya yönelik yaşadığım durum da nasıl düzeltirim hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️