• Muhabbet
  • Masaj salonuna gitmiş ve sonrası

Sonsuz_ masajı çok seviyorsa hanımı olarak size rica etseydi. Ayrıca başka biriyle dertleşmek nedir ki otel odalarında? İstersen odaya çağırabileceğin hizmet bence masaj hizmeti değildir. Yani bilemiyorum arattığı şeyler de tuhaf.

Kuzulkurt 2 hafta bir şey değil ya işin şakası takılıyorum ben. Ben de 2 hafta annemde kalmak zorunda kaldım işlerim vardı. olur öyle arada 😬🙊

Sonsuz_ anladığım kadarıyla eşin mutlu son masajina gidiyor. Gitmiş. Kusura bakmasın bir adam eşiyle rahatlamayıp çıplak kadınların sadece ellemesiyle boşaliyorsa rahatlıyor da çok da masum değil bence şahsen ben ilişki yaşamadigina inanmıyorum ayağını bile öptüyse. Derdi meymis de dertlesiyormus tövbe yarabbi ya günaha girmek istemiyorum. bacım sen düşün gerçekten inaniyormusun eşine. Panikle mi inkar etti mimikleri nasıldı sesi titriyormuydu. Eşini taniyorsundur. Sence o kadar da masum mudur

ZRaporu uzak mesafe olunca mecbur gitmişken biraz kalmak gerekiyor 🥲 ya aslında yapacak insan her türlü yapıyorda işte 😏

TombulHatun orası öyle ama valla ya ama kadına kadın erkeğe erkek yapmak suretiyle 😂 bu posttan sonra masaj yaptırmaktan korktum mu korktum evet 🫠

Akrep masaj dünyanın en güzel şeyi olabilir ya bir yaptırsan böyle kokulu yağlar sıcak taşlar filan 🤤

Cicikiz Tabi canım o kadınların rahatlatmasının yerini tutar mı 🤣🤣 artık kadınlar neler diyosa rahatlatmak için masaj yaparken. Şimdi masajı nereye nasıl yaptığı da önemli. Şey herhalde kondomu da kayganlaştırıcı var diye yağ niyetine kullandılarsa kfjkcmdkdd

TombulHatun kuzum ben yaptırdım 😂 postta da diyorum ya otelde yaptırırsan kadın kadına erkek erkeğe yapılır hatta o bile bana garip hissettiriyor vücuduma başkası dokununca hala ve hala 😂 yoksa o masajları tattıktan sonra rahatlamak için bile uzak doğu müziklerini dinliyorum ben düşün azda olsa o hissi veriyor gözlerimi kapayınca gittiğim yerlerde o müzikler çalıyordu hep 😂🥲

Akrep he pardon canım anlamamışım o kısmı tabi ki kadın kadına erkek erkeğe yapacak 😀 erkekleri bilmiyorumda kadınlar işi biliyor ahaha dizleriyle üstümde yürüyen varsın karışık masajda eşim diyo ben sırtını kütletmek için ayak bassam kıyamet kopar 😂😂

Sonsuz_ Bunu bana çooook önce eski sebgılım ıtıraf etmıstı masaja her hafta gidiyodu bilgim vardı çok bunalıyodu yanında değildim çok sonraları itiraf etti bana mutlu son olduğunu o gün ayrıldım ondan. Ki bu kişi benim kocam olacak? Neyse ben bişey demiyim

Erkeklerin burnunu sürtmesen hep yapacak.
              sana tavsiyem burnunu sürt..

TombulHatun eşim beni masaja gondercek okadr çok ihtiyacım varki 😆😆😆😆 oğlum üstümden geçiyor akşama kadr eşim yapıyor ama biryere kadr hemen yoruluyor. Masajı aşırı seviyorum 380 bulmuş prof. Diyor bakalım 50 dkk ben uyurum kesin korkarım hahshahahahhaahh

Sedam60 evet ya ben eşime masaj yaptığımda bile tahrik oluyor

Yusra profesyonel olmayan masaj bir yere kadar rahatlatıyor profesyonel masajın tadı başka 😀 nerede gideceksin hangi ildesin istanbuldaysan memnun kalırsan haber ver 🤣🤣