Merhabalar ben geçenlerde şok markete cv verdim bugün görüştüm şartlarını maaşını nasıl bi işleyiş olduğunu anlattılar baya iyi gibi duruyor bugün müdür bana istenen belgelerin fotoğraflarını attı yarın onları ayarlıcam benim sorum bebeği olupta şok markette çalışan varmı zorluğu nedir kızım 16 aya yaklaştı kaynanam bakıcak arada emzirmem için getiricek ama nasıl olcak bensiz ne yapacak hiç bilmiyorum bana çok bağlı nasıl bi yol izlemem lazım
Şok markette çalışan varmı
👆🏻👆🏻👆🏻
ddbbee_5 gözünü korkutmak gibi olmasın ama zincir market işi zor tabi çalışanlar daha iyi bilir ben çalışan yakınlarımdan duyduğum kadarıyla bide bebeğinde küçük o yüzden çalışma saatlerini konuştunuz mu belli bir vardiya mi yoksa sürekli değişken mi
- Düzenlendi
Cicilibicili 2 vardiya ama bi hafta biri bi hafta bir vardiya diye anladım sabah 8 akşam 5 birde öğlen 13.15 akşam 9 buçuk çalışma saatleri şartlarıda güzel ihtiyacım olmasa gitmem ama bulunduğum yerde iyi bi iş yok cafelerde garson falan arıyorlar ama eşim bırakmıyor eskiden barista olduğu için ve ordaki insanları tanıdığı için izin vermiyor başkada iş yok bime falan cv bıraktı ama dönüş olmadı şoktan dönüş yaptılar
ddbbee_5 Anlıyorum, hayırlısı olsun Rabbım kolaylığını versin inşallah 🌸
Cicilibicili çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰🙏🏻
ddbbee_5 valla ben bimde çalıştım vardiya olayı hep yalan fazla fazla calisiyorsun market 9 da kapaniyorsa toparlama etme derken 11-12 anca yani saatler değişiyor bim.biraz daha ciddi bir yer olduğu iicn emzirmeye müsade etmezlerdi şoku bilmiyorum o yüzden
Mesela sürekli bir.yerleri toplicaksin kasada 2 dk.nefes alınca bile.durmayin toplayin esitleyin düzenleyin böyle 15 dk molada bile hemen basiyorlardi düğmeye çabuk kasaya müşteri arttı diye ama dediğim gibi bu bim.icinde geçerli olabilir misal.yanimizdaki a 101, dekiler dışarda sigara iciyorlardi ama bize.musade etmiyorlardı
Eftelya07 bim için daha disiplinli diyorlar belki ondan olabilir a101 dede yük çok varmış günde 10 defa etiket değiştiriyorlarmış mal geldiğinde indirip yerleştiriyorlarmış bu yüzden çok ağır falan demişlerdi yerine göre değişiyordu olabilir bilemiyorum artık bakıcaz inşallah alışırım da sıkıntı çıkmaz
Sept valla 5 sene önce.calistim ben oyleydi zorlayiciydi çok disiplinliler diğer marketlere göre kokusundan anlarsın ya a101 şok çürük sebze kokar ama bim.kokmaz :)