HaHasmeftune Etipetito Benimde izin vermedi gittim taksitli yazıldım😂😂 sozlesmeyi ona attım ee mecbur her ay para atıyor güzellik merkezine
Etipetito thalia kız kıllı gezmiyom zaten 😂😂ağda ve epilasyon aletim var onlarla her yerimi alıyorum ama her ay her ay yapmaktan yoruldum artık o yüzden lazere gidip Bu kıllara bi son vermek istedim
thalia Etipetito O epilasyon aletlerinin kil dokucu olanlari var yakiyo killari onlardan aldirin ise yariyor
Annesi-bebesi Etipetito Madem salona gitmeye izin vermiyor makinesini alabilirsiniz kendiniz yaparsınız evinizde
Ask_hosmus Etipetito heee sever sonra der ki sen kendine bakmıyorsun, yatakta al izni bence kadınlığını kullan 🤭😂😂
Etipetito Ask_hosmus yok yaw düşündüm de oda olmaz zaten kendim yapınca canım çok acıyor ama başkası yapsa gıkım çıkmaz hshdk o yüzden ev lazeri de alsam aynı sorun 😂😂 o yüzden benim kıllarımı başkası almalı 😂😂
Etipetito TombulHatun Trendyola bakıyorum canım şuan yorumlara bi göz atiyim iyi olan bi tanesini almaya karar verdim 😍😊
kaceymes Temizlik de imandandır de bi. Görsellik değil ki herşey. Temiz olmak için daha önemli. Ayrıca mahrem senin mahremin. Gidip erkeğe yaptıracak değilsin yani