Etipetito thalia kız kıllı gezmiyom zaten 😂😂ağda ve epilasyon aletim var onlarla her yerimi alıyorum ama her ay her ay yapmaktan yoruldum artık o yüzden lazere gidip Bu kıllara bi son vermek istedim
thalia Etipetito O epilasyon aletlerinin kil dokucu olanlari var yakiyo killari onlardan aldirin ise yariyor
Annesi-bebesi Etipetito Madem salona gitmeye izin vermiyor makinesini alabilirsiniz kendiniz yaparsınız evinizde
Ask_hosmus Etipetito heee sever sonra der ki sen kendine bakmıyorsun, yatakta al izni bence kadınlığını kullan 🤭😂😂
Etipetito Ask_hosmus yok yaw düşündüm de oda olmaz zaten kendim yapınca canım çok acıyor ama başkası yapsa gıkım çıkmaz hshdk o yüzden ev lazeri de alsam aynı sorun 😂😂 o yüzden benim kıllarımı başkası almalı 😂😂
Etipetito TombulHatun Trendyola bakıyorum canım şuan yorumlara bi göz atiyim iyi olan bi tanesini almaya karar verdim 😍😊
kaceymes Temizlik de imandandır de bi. Görsellik değil ki herşey. Temiz olmak için daha önemli. Ayrıca mahrem senin mahremin. Gidip erkeğe yaptıracak değilsin yani
lafonten Ask_hosmus Canım adam haklı şöyle söyliyim benimde eşim izin vermedi bende çok araştırdım ve araştırırken kadının bir başka kadının mahrem yerini görmesi haram yazıyor ve Temizlenmek için bissürü yol var ben zaten evlenmeden önce epilasyon aletiyle alıyordum hala devam ediyorum
Etipetito lafonten Evet canım günah kısmında haklı ama başka türlü de her ay ağda acısı epilasyon acısı vallahi bıktım
Keymenmomss lafonten konuyla alkasiz biraz ama bende epilasyon aletiyle alıyorum batık çok oluyor sizde de varmı bu sorun onun için bişey kullaniyormusunuz?