Kbcr zarın esnek olma ihtimali yüksek. Adet oldum demişsin, adet önce ilişki olunca o gün gelmese bile ilişkiden sonra geliyor benim hep öyle olur. 1 gün varsa o gün oluyorum. Bence adetle ilgili bir durum. Ya da esnektir ve bir kaç ilişkiden sonra kanama olmuştur

• Kbcr bunu yanıtladı.

Eskobar Biraz kafa karıştıran cinsten sori 🤦🏻‍♀️😂 Şöyle ki böbrek ameliyatım lazerle olduğu için idrar yolundan giriş yapılıyor pek bu konuları anlamam sormamın sebebi bu zaten . Birlikteliğin ertesi günü de regl oldum o da aklımı karıştırdı . Ve erkek arkadaşmda zedelenmiştir dedi benim kafa iyice allak bullak oldu yani aydınlatırsanz sevinirm 😮‍💨

Kuzulkurt Bende adetle ilgili olduğnu düşündüm ama ertesi güne kadar hiç gelmedi o yüzden ihtimali düşük olarak baktım sadece o an geldi ve bir daha ertesi gün öğlen geldi

Eskobar Yok hayır idrar yolundan gelmedi . benim merak ettiğim o değil zaten bi kaç seferde kanama olmayınca ameliyat esnasında zararmı gördü acaba bakire değil miym die endişelenmiştim öyle bi ihtimal olabilir mi die ameliyatı da dahil ettm konuya

Kbcr esnek olabilir kimisininki doğum anında bile yırtılabiliyormuş belki seninkide bikaç ilişki sonrasında olmuştur ama o kanama olduğunu sanmıyorum çünki parçasız ve pembe bi kanama o adet başlangıcı olabilir
          Bide zar belki yırtılmamış olabilir ama bakireliğinden endişe et bi zahmet kaç kez ilişki oldu diyosun bakirelikmi kalmış

Kbcr belki ilişkide biraz yırtılma olmuştur özel bölgende o yüzden kanamıştır. Acı var mıydı?

• Kbcr bunu yanıtladı.

Kbcr birlikte oldum demişsin neyin bakireliğinden bahsediyorsun

• Kbcr bunu yanıtladı.

Eskobar İlişki aynı kişiyle oldu yalnız farklı kişilerle değil

Sehererol1 Birlikte olupta kanama olmadığı için bu merakım zaten

Kbcr parçalı kanama demişsin aslında yırtılma olma ihtimali düşük. Bence adetten dolayı olmuştur

Kbcr ben farklı kişiden bahsetmedimki beş kişiyle bakirelik gitmiyor bi kişi yeterli bunun davasına girmek haddim değil tabi ama nikah bağınız yok zina işliyorsunuz aynı kişide olsa içini ferahlatmak için aynı kişi demene gerek yok dediğim gibi hesabı bana düşmez tabikide benim bildiğimi sende biliyorsun bi faydam olursa ne mutlu bana ama nikah bağın olmadan kimseyle birliktelik yaşanmaması tarafındayım inandıkların güvendiklerin farklı olabilir karışamam orasına ama bana kendini değersizleştirmek gibi geliyor
                  Doktora başvurup muayeneni olabilirsin o sana en doğru bilgiyi verecektir
                  Ama lütfen bakireliğinden söz etme yaşıyorsanda arkasında dur yaşadıklarının seni kabul eden herşeyinle kabul etsin

Kbcr birliktelik olduysa ki birden fazla diyorsunuz. Hymen yırtılmıştır. Neden zedelensin? Böbrek ameliyatıyla da o kısmın bi’ alakası yok. Reglinizin günüyse olmuşsunuzdur değilse hala hymen kanıyor olabilir yani regl olmamış olabilirsiniz. Bahsettiğiniz yollar birbirlerinden çok farklı 🌸

Kbcr kardeşim git jinekolaga onlar muane eder gerekeni söyler

Eskobar doğum anında yırtılabiliyor derken? öncesinde 9 ay önce sperm nasıl girdi zar yırtılmadan?

Hymen yırtılması adet kanaması gibidir, evlendikten sonra 3-4 gün ped kullandım hatta, adet ile karıştırıyor olabilirsiniz.

Kbcr kız zedelense ne zedelenmese ne giden gitmiş zaten napcan😂 benim ilk evlendigim de ilişkiden sonra adet gibi kanamam oldu 3-4 gün ama tabi adet kadar fazla değil