Sept Akraba evliliği bu. Eşim babamın ablasının oğlu yani yakın akraba. Şimdi düşünüyorum babamın evine dönersem ora akrabalar gelip beni sinir edecekler. Üstelik babamın evi eşimin evine yakın yani çocuğumu yakınında ola ola onu görmemek ne yediğini bilmemek çok ağır geliyor bana. Babamdan başka da gidecek yerim yok. Zaten babamın yanını istemiyorum. Orda da bana huzur yok çünki annem vefat etmiş beni koruyan biri yok babam evinde. Babam ise kendi ablasını ele vermez yani orda da bana sinir olucaklar çünki hepsi bir kan bir akraba. Şimdi çıkılmaz bir durumdayım. Tek isteyim işim olsunda param olsunda yalnız yaşama gücüm olsun cocuğumu belki öyle alabilirim diye düşünüyorum. Üstelik çocuk bensiz okutmazlar ben onun derslerini iyi yaptırıyorum, her türlü iyi bakıyorum çocuğuma. Gidersem ne olur çocuğumun hali dersi aksar , annesiz ortalıkta kalır. Babası ve babaannesi ile kalmak zorunda onlarda cahil çocuğuma benim gibi bakmayacaklar. Kendim İngiliz dili öğretmeniyim ama içsizim oda eşimden dolayı zamanında bırakmadı kapıdan dışarı mahpus hayatı yaşadım…..