Hanımlar bilen bilir ben kayinvalidemle yaşıyordum. En son artık eşim sözünü tuttu ve biz eve çıkıyoruz 🥰🥰. Kaynımın tanıdığı emlakci vardı ondan yardım istedi eşim. Eltim de evi görmeye falan ben götüreyim seni dedi eşim bazen iş için il dışına çıkıyor biz de ev tutulmasin diye gittik işte kapora falan verdik. Geçen gün de diğer eltimin kızının doğum günüydü oturuyorduk ben mutfağa geçtim birlikte ev baktığımız eltim geldi. Kayinvalidemler gelmeden çıkacak misiniz dedi ben de evet dedim o zaman anahtarı bana ver de ben temizlikçi göndereyim. Gelip temiz temiz otursunlar dedi. Ben de ne alaka ben temizlik yapmıyor muyum sanki dedim. Bizim çocuklarımız var bizim temizligimizle onların istediği temizlik aynı değil. Halıları falan da yikaticam dedi. Aşırı sinirimi bozdu ben de başka bir şey demedim ondan önce kayinvalideme ev tuttuğumuzu söylediğim zaman o da halıları yıkatıp öyle gidin siz kullandınız sonuçta demişti. Demek ki eltimle konuşmuşlar. Hem yardımcı olup hem de resmen laf sokmaya çalışıyor bana aşırı sinirlerimi bozdu 😮💨