Bende 18 de evlendim. Çookk severek evlendik. Elhamdülillah erken evlilik imanı erken kurtarmaktirda birnevi , hovarda biriydim fazlasıyla benim için hayırlisi böyleymiş demek ki ailem çok karşı çıktı evlenme Küçüksun diye ama çok ısrarci oldum ben ve eşimin ailesi 10 kere kapıya geldiler diye bilirim. Lise bittiği gibi evlendim. Ama şunu söyleyebilirim sana çok zorluklar yaşadım evliligimde bazen dönüp baktığım da o 18 yaşındaki kucucuk Sibele çok açıyorum ve üzülüyorum. O yaşta nelere göğüs gerdim hep sevgim evliliğimi kurtardı. Ama şuan Elhamdülillah 3 yıldır herşey yolunda tabi ufak tefek sıkıntılar oluyor. Ama demem o ki 18 yaşında ki bir küçük kız için evlilik çookk büyük bir sorumluluk ağır bir sorumluluk kendine guveniyorsan Allah yolunuzu bahtinizi açık eylesin. Tavsiyeye gelicek olursam kayinvaliden gile hep şeffaf ol cıvık olma ama sevgini belirt bu senin eşinin de hoşuna gidecektir. Sevmesen bile bunu asla eşine yansıtma ve dile getirme. Erkeğin ailesi ne kadar sana kötü olsa da bir erkek bunu duymaktan asla hoşlanmaz. Evlilikte catirdamalar başlar. Sana tavsiyem sev ve saygı göster.