Nur-12345 bebeğim ya hala düğünlerle alakalı bir açıklama yapmadılar baksana sokağa çıkma yasağı var sadece gündem de 😚🤔

berfooo ben keşke bu zamanda evlenseydim diyenlerdenim canım şahane mis gibi nikah. Sonra evine hiç zahmet yok yorgunluk yok misafir yok👌Mis gibi bizim nikah düğünde kıyıldı sabahltan başlıyo hazırlık akşam 8 de düğün gece 12 düğün bitti. Otele geçemiz 1 buçuğu buldu ölmüştük 😅eşim yarım saatte gelinliğimi çıkardı kaç kişiyle sarılıp öpüştük inan bilmiyorum ki bunu hiç sevmem kendimi direk duşa attım sonra eşim girdi. Sabaha kdar nasıl uyuduk hatırlamıyorum 😅 sabahında misafirlerimizi yolcu ettik ve balayı için arabyla bodruma 8 buçuk saatte o sürmüştü 😅biz yine duş al yat 😅 3. Günğ zor geldik kendimize

Nur-12345 haklsıın bebeğim de kesin kapalı olsa bizim aileler ya derse düğünsüz olmaz diye bizi endişendiren o yoksa zerre umurunuzda değil çok şükür düğün bizim derdimiz evlenelim daha yeter biz o kısımdayız

Nur-12345 durumun netleşmiyor olması belirsizlik kötü açıklamıyorlar da ona göre bari yol alırız bizde bizi sıkıntıdan sokan o yani

berfooo aksine olucak bende kapalıyım ama deli oluyor sadece kendi gördüğü için daha çok istiyor bazı şeyleri

Deletedmom3 daha önce göğsümden ameliyat oldum Doğum kontrol hapı ve hormon ilaçları kullanmam ömür boyu yasak 🚫 o yüzden ne yapacağımı bilmyiroum

Kızlar bu cm postunu okudunuz mu🤷🏻‍♀️Normla mi sizce 🤷🏻‍♀️ Eşimim boyunu hiç ölçmedim oda bahsetmedi ama 25-31 cm biraz uzun değil mi😅🤷🏻‍♀️