berfooo Deletedmom3 daha önce göğsümden ameliyat oldum Doğum kontrol hapı ve hormon ilaçları kullanmam ömür boyu yasak 🚫 o yüzden ne yapacağımı bilmyiroum
berfooo Nur-12345 göğsümde tümör vardı çok şükür temiz huylu çıktı ameliyatla aldılar sigara içmem hormon ilaçları ve doğum kontrol hapları kullanmam yasak işte
kelebek_ruyasi Nur-12345 bencede herkes en az 2 bin diyor keşke kendileri düşünüp verselerdi baştan ne düşünüp verdiler acaba 500 TL 🤣
Nur-12345 Kızlar bu cm postunu okudunuz mu🤷🏻♀️Normla mi sizce 🤷🏻♀️ Eşimim boyunu hiç ölçmedim oda bahsetmedi ama 25-31 cm biraz uzun değil mi😅🤷🏻♀️
Lalderiin Nur-12345 verdiği yanıtları okudum yok ameliyat geçirmiş yok 31 cm oluyormuş kalkınca falan ahahahhahahah kadın değil bence
Nur-12345 Deletedmom3 yani diyorum sıkıntı bizde mi zevkle anlatıyolar😂😂ben kovacamınkini bilmiyorum 😅ki böyle bişeye ihtiyaç bile duymadık😅😅😂👄🔥
berfooo Nur-12345 bebeğim ayakkabı numarası kaç eşinin onun yarısı penis boyu oluyro işte öyel diyorlar
Lalderiin berfooo yok doğru değil bu arkadaşım sağlıkçı ona sordum o da hayır tabii ki minnacık insanların büyük olur bazen dağ gibi adamların küçük olur demişti bunun ayakkabı numarasıyla, yapıyla falan alakası yok demişti😂😂😂