Deletedmom3 Deletedmom2 yok taktı kafayı. Ben kim olduğunu tahmin ediyorum. İlk yorumlara yazan biri vardi. Baya sinir oldu burda, okuma sanane dedik diye. O yapıyor büyük ihtimal. Taktı kafayı. Gün de 4 kere hesap açmak nasil bir işsizlik
Nur-12345 Deletedmom3 canımm salla gitsin boşver 😉 tatlı canımızı böyleleri için sıkamayız🤗geldikleri gibi giderler 🥰🔥🤗🌸
Deletedmom2 Deletedmom3 Bencede abla ilk mesajlardan okuyorum 😁bende tahmin etdim kimi diyosunuz 🙆🏻♀️ bu ayrı bir meslek yani 4 hesap falan 😂🤦🏻♀️
senabaykan1234 Nur-12345 eşim arkadaşlarıyla futbol oynayacaktı çıktı bende yalnız basıma film izliyorum 😊
senabaykan1234 Nur-12345 hm ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye ile saat farkı var ondan bende 2 saat sonra sahur hazirlayacam ☺️☺️
Nur-12345 senabaykan1234 oo başladı mı sizin orda futbol maçları 😅eşimde arkadaşlarıyla yad ediyolar 😅bi açılsın ne rövanşlar var sahalarda😂kendine zaman ayırmışsın canım be güzel🤗
senabaykan1234 Nur-12345 hehe evet canım, Türkiye’de durumlar biraz kötü ama burda iyiye gidiyor hamdolsun yinede tedbir var☺️☺️
berfooo Nur-12345 iyi yapıyrosun bebeğim regl ben sahur falan da yok ama bugünlerde uykum gelmiyor havaların ısınmasına kaynaklı sanırım 🥰3-4 e kadar zor yatıyorum
Nur-12345 berfooo aynen canım akşamdan beri 3 kıyafet değiştirdim en sonunda soyundum artık çok sıcak duşa girsem şahane olacak hiç halim yok😅
Nur-12345 berfooo benimde 2. Önce bitti reglim o akşamı eşimle birlikte olduk biraz fazla yorulmuşum 😅 2 gündür yatış mod😅
berfooo Nur-12345 iyi yaptın bebeğim 🥰 gerçekten insan yorulur fazla efor sarfediliyor haliyle bence en iyi spor da 😂🔥🥰
berfooo Nur-12345 bebeğim hem evin işi yemek o bu evi çekip çeviren üstüne seks olunca yorucu oluyro değil mi enerji lazım hep 🥰😍
Nur-12345 berfooo ev işi rutin olduğu için çok yorulmuyorum o terapi gibi 😅yemeğide eşimle birlikte yapıyoruz. Seks de enerji istiyo tabi😅 ama regl döneminde çıktığım için oldu sanki canım 😅
berfooo Nur-12345 bayram da enerjı laızm çok🔥evdesiniz malum 😂🥰iyi değerlendirin bu fırsatı gerçi sendne yana şüphem yok 🥰