Ariel22 gideceğini bildiğin kimse için kendi canını üzmeye değmez. Bekle seni seven elbet gelecektir🌸

berfooo hepimiz çook mutlu olalım inşallah canım 🙏🤗mutluluk paylaşınca güzel. Eşlerimizin ailemiz kıymetini bildikten sonra hayat gerçekten güzel🌸

Nur-12345 çok yalvardı ama söz verdi yemin etti normal de burnundan kıl aldırmaz zor biridir ama çocuk gibi yalvardı

Kızlar bu arada Trendyol da güzel indirimler gecelik ve çamaşırlar var indirimde bayramı boş geçirmek yok malum😅🔥🤗

Nur-12345 zorunlu doğu görevi vardı o arada ortalık karışıktı öyle piyango bana vurdu işte

Ariel22 canım doğu görevi engel değil ki böyle bişey olsa yanında isteyeceği kişi sen olmalısın. Yalnız gitmemek için senin için uğraşmalı

Ariel22 yine de en iyi tanıyan sensin canım dediğim gibi iyice düşün ona göre kararını ver🌸

Nur-12345 pentinin takımlarına aşığım o kadar çok alıyorum ki birikti artık

Nur-12345 abla ona bunu dedim konuştuk dul kalmanı istemem dedi bana bunu suratıma dedi

Ariel22 sanırım askeriyede ama ne olursa olsun dul kalsamda senin için kalmış olucam de sevgi bazı şeyleri göze almak demek. Buda onlardan bi tanesi. O sana olan sevgisini gösteriyorsa bunlar bahane

Pentinin en güzel südyenleri lotuslar o kadar hafif ve güzeller ki hele yazın