berfooo canım çok ön yargıyla yaklaşıyosun bence önce onu ortadan kaldır. Yoksa allah göstermesin vajinismus olabilirsin. Lazerde gayet acılı bi işlem nasıl başlamışsın sonuç alabilmek için bu da öyle ki bunda tek sefer güzel bi acı sonrası zevk🔥

Deletedmom3 aynen canım. Ne kadar korkutuyolar insanları. Ki bu çok güzel bişey içine küçük bişey alıp ondan zevk alıyosun.
    Ve aynı yerden Onun verdiği spermden kocaman bi mucize dünyaya getiriyosun🤗şahane bir şey bu. Böyle hayal edin ve içinize alırkende böyle hissedin🔥

Nur-12345 tabi ki de öyle kadınlar çok değerli varlıklarız ama işte korku endişe bilmediğin şey için oluyro ister istemez

Nur-12345 ateşim çok da 🔥🔥yakarım ortalığı sürekli çok seksisin diyor herkes Ayıptır söylemesi cazibem de var 🥰 😂

berfooo bak sana şöyle söyleyim o içine girdiği an bile o kadar güzel ki o can acıması bile çok hoş geliyo. Ve ben bazen eşimi mutlu edeceğim zaman sadece ona kayganlaştırıcı sürüyorum kendime o girdikten biraz daha sonrasürüyorum biraz acı çekmek istiyorum. Onun içime girdiğini hissetmek istiyorum bunun gibi daha bir çok şey 👄gğzel olmasa kimse bu acıları çekmez değil mi🔥öyle düşün🥰

berfooo bebeğim bence evlenmeden önce sürtünerek ilişki yaşayın. Hissetmeye dalış o zaman bile zevk alacaksın🔥

Nur-12345 bu çok güzel birşey öyleyse 😍😋 korkulacak birşey yok demek ki süper anlattın bebeğim

Nur-12345 ya zaten onu hissettim 👯‍♀️Zevkte aldım hemde çok veridm de 😅ama bir o içine girme kısmı korkutuyor küçük bir delik kocaman bir şey girecek o düşünce beni ürkütüyor birazcık

berfooo 😅kocaman değil canım merak etme😅hem en kocaman olan biziz😅 🔥🥰

Nur-12345 naısl değil bebeğim ya şimdi o erekte olduğu zaman girmiyor muyum içine onun nesi kocaman değil 😅😅

berfooo biz onu alabilecek bünyeye sahibiz canım😅 sirtünerek ilişkiye girdiğindede sertliğini hissetmişsindir. Hiç gözünde büyütme🔥🔥💋

berfooo işte o sertlik şahane bişey🔥🔥👌 tabiki o bünyeye sahibiz olmasak sürekli istermiyiz😅

Nur-12345 evet şahane hissetmesi bile ayrı güzel 🥳 acısı olmasın yeter 🔥💋🥰

berfooo bak hissetmedeki tadı almışsın bide içine aldığındaki tadı alsan hiç çıkarmazsın😅