Deletedmom3 Nur-12345 tabi yeni evli tezesiniz 🤣 yeni evliyken bizde öyleydik. 4 kere yaptığımız gün oldu. Hatta büyük kızıma o gün hamile kaldım eminim 🎃
Nur-12345 Deletedmom3 yemeklerine katarsın canım😅ben pekmezi keklerin helvaların bazende kahvenin içine koyup veriyorum güç olsun diye🔥🔥🔥😅
Deletedmom3 Meleyke97 kafan rahat olacak ve ön sevişme uzun olacak. O zaman daha rahat orgazm olursun
Deletedmom3 Meleyke97 kiz ne utanacak adamı uçur , valla adam poponda dolaşacak bundan sonra 🤣 unutma alışana kadar hepsini alma,öğürürsen utanırsın. Gırtlağına doğru ilerleyen zamanda profesyonelleşince yaparsun
Meleyke97 Deletedmom3 ayyy gaz veriyon ya😂😂😂 peki ya nasil teklif ede bilirim? Çünki sinirlenir falan diye dusunuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom3 Meleyke97 niye sinirlensin sanmiyorum. Sevişirken konuşurmusunuz hiç? Kulağına seni uçuracağım deyip aşşağı yönelebilirsin. Bence hoşuna gidecek
caglla Bende yeni katıldım araniza post baya güzel:)Hemen kendimi tanıtayim Çağla ben 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var Mabel’im.En az sizin kadar tecrübeli olduğumu düşünüyorum.
Deletedmom3 caglla hoşgeldin bizim gibi ateşli kadınların bir arada olması çok güzel. Fikirlerin varsa yazabilirsin değişik
Nur-12345 caglla çok güzel mutluluğun daim olsun canım hoş geldin aramıza🌸 tecrübelerini bekliyoruz 🔥🥰
Lalderiin caglla hos geldiin ben de burdaki ablaları okuyup tecrübe ediniyorum. Seninkileride dinlemekten mutlu oluruz💋