Nur-12345 Gunay987 bunlar nişanlılık sürencinde normal bence ama büyük buluşma için acele etmeyin derim🥰🔥
Deletedmom3 Gunay987 normal canim sıkıntı yok. Ama tavsiyem hep ateşli arzulayan kadin ol ki, seni herkesten önde tutsun. Cinsellikle bi bağlarsan kendine senin sözün geçer
Deletedmom3 Gunay987 ben evlilik öncesi eşimle birlikte olmuştum. Ama sana tavsiye edemem canim. Yüzeysel olabilir ama tam olarak bırakma kendini. Nişanıysanız düğünde yakındır
Gunay987 Deletedmom3 evet karantin yüzünden düğüne yasak var. Karantin biter bitmez düğün olcak ama oda kendine sahip çıkıyo yani😅cinsel ilişkiye felan girişmiyo sadece üstten dokunmalar
senabaykan1234 Nur-12345 biz beteriz kız nişanlım dayanamadı beraber olduk dugun Temmuzda olacaktı ama virüs mahvetti 😂
Deletedmom3 Gunay987 aynen canim böyle devam sen ilk geceye birşeyler düşün süpriz yap. Mumlar kokular çiçekler gecelikler
Gunay987 Deletedmom3 evet yalnız olduğumuz an hemen öpüyo sarılıyo felan🙈e bende sevdiğim için hemde senin dediğin gibi başkasına bakmasln diyerekten izin veriyorum🥰
Deletedmom3 Deletedmom3 sakin sakin utanma evliliğin temeli sağlama oturt canim. Nasıl başlarsa öyle gider
Nur-12345 senabaykan1234 😅🔥🔥🔥karantina hediyesi olmuş canım sana 🔥🔥💋artık neler yaptıysan nişanlına🔥🔥🔥🔥
senabaykan1234 Deletedmom3 e bende durmadım göğüsüme ya da opusme felan derken çok tahrik etmiştim kayınvalidemde masa altında neler neler yaptım sonunda dedi ben dugunu beklemem seni de affetmiyorum deyip hopladı