Gunay987 aynen canim böyle devam sen ilk geceye birşeyler düşün süpriz yap. Mumlar kokular çiçekler gecelikler
Seks
Deletedmom3 evet yalnız olduğumuz an hemen öpüyo sarılıyo felan🙈e bende sevdiğim için hemde senin dediğin gibi başkasına bakmasln diyerekten izin veriyorum🥰
Nur-12345 biz beteriz kız nişanlım dayanamadı beraber olduk dugun Temmuzda olacaktı ama virüs mahvetti 😂
Gunay987 ateşle barut yan yana dururmu🤣🤣 çok heyecanlı zamanlar tadını çıkarın
senabaykan1234 adam napsin dayanacak gücü kalmadı 🤣🤣🤣
Deletedmom3 utanlrım ama 🙈🤣
Deletedmom3 aynenn🤣🤣🤣😍😍😍
senabaykan1234 😂😂😂gerdek gecesi gitti desene
senabaykan1234 😅🔥🔥🔥karantina hediyesi olmuş canım sana 🔥🔥💋artık neler yaptıysan nişanlına🔥🔥🔥🔥
Deletedmom3 sakin sakin utanma evliliğin temeli sağlama oturt canim. Nasıl başlarsa öyle gider
Deletedmom3 e bende durmadım göğüsüme ya da opusme felan derken çok tahrik etmiştim kayınvalidemde masa altında neler neler yaptım sonunda dedi ben dugunu beklemem seni de affetmiyorum deyip hopladı
Deletedmom3 deniceemm😉😉
senabaykan1234 😂😂😂😂😂günah seninn yani
Gunay987 aynen çok iyi 🔥🔥🔥🔥
senabaykan1234 ohv dayanmak zor 🤣🤣
Gunay987 evet bisey daha itiraf edeyim ki annem ve babam beraber olduğumuzdan haberleri yoktu ani oldu eşim baya ateşlenmişti sonra ailelerimize dedik beraber yasamak istiyoruz diye e bu virüs ne zaman biter belli değil ondan izin verdiler 😅😅
Dayanmak gerçekten zor😅tam anlamıyla ilişkiye girdikten sonra herşey değişiyor🔥🔥🔥🔥
Bugün nişanlım bize geldi annem evde yoktu. Yalnızdık ikimiz. Bayaaaa yakınlaştık ama koruduk bir birimizi dayandıkk😂güçlüyüz biz