Sevginin olduğu yerde erkek kadınını her zaman mutlu edeer. İşin içinde bide seks varsa ve sen onu çok mutlu ediyosan ağzından çıkacak söze bakar. Yatakta nekadar mutlu edersen onu o kadar mutlu olursun😅bu karşılıklı tabi. Sadece onların ihtiyacı değil bizim ihtiyaçlarımızda önemli. Senin ne istediğini anlayabiliyorlar alıştıktan sonra ve onlarda seni mutlu etmenin yollarını arıyorlar. Sen değerini asla kaybetme 🥰
Seks
Deletedmom3 ben asla paylaşamam imkansız..
Deleted2 bildiğin orgazm uçuş modu ☄
Deleted2 evet onu manüel olarak yapınca fışkırıyor 🙈 önemli olan noktayı bulmak. Noktayı bulunca uyarınca fışkırıyır
Deletedmom3 kendimde yapıyorum bazen hiç olmadı
Deleted2 googleden bakabilirsin klitoris yazıp. O nokta el ile uyarılınca oluyor genelde
Deleted2 aynen canım 😅2 günde özlem tavan oluyo bizde😅
Deleted2 canım bunu elinle deneyerek bula bilirsin ya da eşinden bulmasını isteye bilirsin ki bu daha zevkli😅🥰
Deletedmom3 bu hazzın tadı başka tabi🔥
Deleted2 paylaşmak söz konusu bile olamaz 🤦🏻♀️ bu paylaşılır mı hiç🚫
Bayanozenn belki ona fikir olur diye sende anlamadın mı 😂
My_LiFe anlamadı😅
My_LiFe 🤣🤣🤣 millet ayda yılda bir yapıyor. Ateşlileri görüncede kızıyorlar
Deletedmom3 güzel örnek oluyoruz bence😅değerimizi bilsinler canım🔥
Deletedmom3 neyi ayda yılda bir yapıyor 🤦♀️😂
My_LiFe konu başlığı canim sex. Neler okudum happy kids de. 2 yıldır eşimle beraber olmadık yazan vardı
My_LiFe kesinlikle canım👍Paylaşmak isteyen paylaşıyo zaten😅malum bu konular🔥biraz 🥰
Deletedmom3 2 yıl mı😳 allah eşlere sabır versin. Birlikte olupta nasıl dayanılır 2 yıl
Nur-12345 akşam şu apartman koridorunda yaptığımızı yazarım renk olsun 🤣 sende yok mu başka