Deleted2 googleden bakabilirsin klitoris yazıp. O nokta el ile uyarılınca oluyor genelde

Deleted2 canım bunu elinle deneyerek bula bilirsin ya da eşinden bulmasını isteye bilirsin ki bu daha zevkli😅🥰

Deleted2 paylaşmak söz konusu bile olamaz 🤦🏻‍♀️ bu paylaşılır mı hiç🚫

Nur-12345 yani bu tür konular değişir kişiden kişiye eğer kişi bu konuda hassas ise kendi özelini paylaşmaz paylaşan kendinde sorun etmediği için paylaşır her koyun kendi bacağından asılır 🤞

My_LiFe kesinlikle canım👍Paylaşmak isteyen paylaşıyo zaten😅malum bu konular🔥biraz 🥰

Nur-12345 akşam şu apartman koridorunda yaptığımızı yazarım renk olsun 🤣 sende yok mu başka

Nur-12345 eşi istemiyormuş. Be dikkat ettim karısı ile birlikte olmaktan kaçan çok erkek var. Bir postta da erkek karısından 2 günde bir istiyormuş, kadin vermeyince senden razı değilim diyormuş. Bende dedim normal adamın istemesi 2 günde bir. Anam linç yedim.

Deletedmom3 sen doğruyu söylemişsin canım👍2 gün geçmemeli bi kere alışsalar sonra kendileri gün sayar. Ama bunu çok absürt olarak gördükleri için mutsuz oluyorlar