Kizlar size bi sorum olucak ilk iliskide kesin kanama oluyormu benim sevgilim kafayi takmis kanicak diyor kac kere anlatim kanamak zorunda degil diye ama o ila kanicak diyor💜
Seks
berfooo ♥️♥️♥️👄👄👄👄
- Düzenlendi
Lalderiin kendisi bir yere yorum yapmış. Sütyen demek aklına gelmemiş, kadınların taktiği şey varya,adini unuttum o, yazmış. O sebeple söyledim canim.
SSelinn kızlık zarı esnek ise kanama olmuyor. Esnek değilsede öyle oluk oluk kan akmıyor tabiki lekeleme gibi kanama.
BeenNurhayat onu yap ereksiyon sıkıntısı kalmaz 🤣🤣 ilk başta miden bulanabilir öğütebilirsin ama alışıyorsun. Eğer eşin istiyorsa denemelisin
SSelinn herkes nedense bekarete çok takiyor ya, hayır illa kanama olmuyor bende kanama oldu bazı kadınlarda kanama olmayabiliyor
senabaykan1234 evt yaa benim sevgilimde oyle malesef
Kızlar muhteşemsiniz insanın tekrardan ilişkiye girmek istiyor utanarak söylüyorum sizin mesajınızdan sonra ilişkiye girdim eşimle muhteşemdi sizden öğrenecem çok şeyler var daha ben 2 ay oldu evleneli iliklerime kadar hissettim böyle devam ama hala adet olamadım 7 gün gecti üstünden
User123 korkmuyorsan hamile olabilirsin. Test yapma zamanım gelmiş. Hadi hayırlısı
Bişi daha soracam ilişkiden sonra eşiniz içine boşaldığı zaman ilişkiden sonra Bi 20 dakika yatıyoruz ama boşaldığı zaman akıyor yattımız halde neden akıyor
Deletedmom3 test yaptıgım zaman pozitif çıkıyor ama kan testi yapıldığı zaman da negatif çıktı da yeni gittim hastaneye ilaç verdi hasta olmam için onu kullanmaya bailayacam tekrardan heralde kan alınacak ilacı da kullansam mı kullanmasa mı bilemedim sizce napayım verdiği ilacı kullanmalıyım
User123 tabiki fazlası akar canim. Giden gider yumurtayı döller. Ya normal bir durum.
User123 kimyasal bir gebelik mi yaşıyorsunuz? Doktor birşey söylemedi mi?
User123 acaba test mi yanlıştı? Sizin yaptığınız
User123 doktorunuz ne derse onu yapın. Kanda çıkmadıysa gebelik yoktur.
Evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyordum evlendikten sonra da devam ettim 1 kutusunu kullandım sonra bıraktım acaba doğum kontrol hapı hamileliği etkiler mi hamile kalamam heralde öyle söylendi ama şimdi diyeceksiniz burası sex ile ilgili sadece bilgi almak istedim
Deletedmom3 hayır doktor bişi söylemedi ama ben evde 5.6 kez test yaptım hepsi pozitif çıktı acaba testlerde mi yanıltıyor
User123 benim 3 çocuğum var ve hep doğum kontrol hapı ile korundum yıllarca. Bıraktım en fazla 2 yada 3 ay sonra hamile kaldım. Alakası yok doğum kontrol hapı ile
User123 siz 1 hafta bekleyip,başka hastanede tekrar kan verin . Ultrason girdiniz mi hiç??
Deletedmom3 gebelik testi aldım eczaneden normal test olması lazımdı heralde eğer böyle giderse olmasam tekrardan yapacam ama bu seferde yine aynısı çıkarsa doktora gittim zamanda negatif çıkarsa diye korkuyorum ama istiyorum da bakalım