herkese öpücük ✨
üye olmadan bir süre yazdıklarınızı okudum, bir yakın bir arkadaşla konuşuyormuş gibi hissettim açıkçası :) 22 yaşında üniversite okuyan genç bir kadınım evli değilim henüz. Aşırı değil ama güzel fizigi vs duzgun de bir kadınım. Konuya istinaden konuşacağım, çok istekliyim. Yani mesela burada okuyorum evli olup hiç oral seks denememiş kadınlar da var. Hayatıma şimdiye kadar 2 adam girdi ikisi de benden buyuklerdi. Yapı gereği madden ve manen yaşıtlarımla anlaşamıyorum çocuk geliyorlar. Bu insanlarla sevgililik vs donemleri oldu. Bıkmıyorum kızlar 😔 bir de seviyorsam bu kişiyi iliklerimle hissediyor-hissettiriyorum. Hayatımda şuan biri yok ama olursa da ciddi olsun isterim tabii. Belki linç yerim ama ilk buluşmada seviştiğim de oldu. Dürüst biriyim bir şey istersem çatır çatır da söylerim karşımdakine. O an ne isterse onu yaşayan sonrasında pişmanlık duymayan biriyim.
Bir gün evlenirsem (şimdinin insanlarıyla nasıl mumkunse) adamı bıktırırım diye korkuyorum. Her yerde her an yapışabiliyorum.. Korunmayı sevmiyorum içime oldu genelde. içimde hissediyorum hepsini, en ozelini. Mastürbasyon yapıyorsam belirli aralıklarla (5dk vs) gun içinde 9-10 kere orgazma ulaşıyorum. Bazen soft bazen sert seviyorum bazen ikisini de.. Uuff neler neler. burası iyi ki var içimi döküyorum bir suru anlatmak istedigim var.
Çok anlaşılmak çok sevmek çok sevilmek çok sevişmek.. bunlar hayatın kendisi.
Kötü bir şey mi bu.. Yani her anlamda her şeyi yaşamak anı yaşamak çok istemek belli kalıplara bağlı kalmadan.. Bir insana ait olmak sadece onun olmak.. ne biliyim dostlar akşam akşam kırgınlıklar,libido,aşk, geçmiş… aklima dustu :)
Ben de böyleyim :) bir minik hanım geldi aranıza 🔥