Nur-12345 Son ilişkimdi bu. ben 22yim o 33tu. Küçük duruyordu biraz. Bende öyle yaşıtlarım gibi kaslı vs çok sevmem. Hafif bir göbeği vardı, yakışıklı sayılacak bir adamdı. En zor zamanımda yanımda oldu. Öyle tanıştık internettendi dürüst olayım. Hiç unutmuyorum arkadaşız henüz, hasta olduğumda ta İstanbul’dan kapıma bulunduğum şehre 20dk içinde ilaç yollatmıştı bak gözler doluyor :') Buluşmayacaktım asla ama çok güzel bir hareket yaptı. Detaya boğmayayım burda seks yok daha😂
Neyse sadede geleyim, sabah 6da uçağım indi İstanbul’a. İlk kez görüyoruz birbirimizi,üzerimde aşırı güzel siyah mini bir elbise siyah çorap var. ustunde kaban.Birazda belden ince kalçadan dolgun biriyim aşırı yakışmıştı kızım neymişsin dedim giyinince. Neyse bu gordu “hoşgeldin minnak” dedi. Minnak diyordu hep. Nasıl utanıyorum ama, gorur gormez ben iptal zaten. Duygusal,fiziksel her anlamda vuruldum. Ya beni bunla bi yere kapatin diye bagirasim geldi resmen😄. Arabada sevdiğim sarkilari aciyor, uykum vardi durduk bir yerde battaniye aldi. Yol boyu uyudum,ama tabi bi yandan uyumadim beni izliyor mu diye kuduruyorum meraktan😄 durdu bu sonra bi yerde. gozumu de acamiyorum anlar diye. uyanir gibi yaptim direksiyona koymus kafayi beni izliyor. gulumsedim.her yerim kapali yine de. Sapanca’da bir villaya gittik. Harika bir yer esinizi alin alin gidin. Otel gibi ama ayri ayri evler. Girdik eve. aksama kadar muhabbet ettik gulduk agladik bile. beyaz sarabi bu adamla sevmistim ben. İlk kez bu kadar guzel kafasi olan bir sey ictim. Somine vardi kafami sominenin yanina dayamis oturuyodum hafif sarhosum, gel hadi minnak yatagina cikaricam gec oldu dedi bu. iki katliydi o altta yaticakti normalde. asla sevişmem diye dusunuyordum. yatirdi beni. sacimi seviyor yakin sekilde, hadi ben kaciyorum asagi uyu dedi. enseden hafifce cektim sarhoslukta var tamamen duygusal gozler dolu gitmesene ne olur dedim. kaldı. saclarimi optu kokladi. icimden (ic sesim de sarhos he 😂) kizim asiri istiyosun yapis dedim ama yapmadim. optu optu alnimdan,burnumdan,cenemden. sonradan dedigine gore ilk ben opmusum :)
ustumde gecelik vardi saten. Asagidayke sabahlikla oturuyordum uzun. Yukarda her yerimiz birbirine degdi. acayip nazik davraniyordu. karnimdan goguslerden baslayarak asagiya iniyordu, bana bakti onaylamami bekler gibi basini bacaklarimin arasina bastirdim. Sonrasini tahmin edersiniz🤭 deli gibi inletti. Bir de benim bir sorunum da var. Cok inlerim sesim cok cikiyor istemsiz aelimi kapatiyorum bazen masturbasyonda bile.
Birlikte olduk neticede. Harikaydı. bir kere oldu icime bosaldi. uyuduk konusarak. sabah uyandim baktim dusa giriyor kolundan tuttum adami ne olur girme diye. cikartma içimden gercekten kuser asagida uyurum dedim.o gun 4 kere boşaldı en sonunda bittim dedi. Saclarimi cekerek mi yapmadi, dakikalarca kucaginda mi olmadim, oral mi yapmadik,hepsini mi yutmadim.. denemedigimiz pozisyon yapmadigimiz sey kalmadi.
Detaya giremedim utandim ama hayatimin adamiydi. her yerde istiyordum artik. İlk bulusmaydi evet ama yarin belki olucem dedim. o an ne istiyorsam onu yaptim. Saatlerce sevişiyor,konusuyor,guluyorduk.. o içime boşalması Allahım! cok hoş degil mi ya? nefesinin hizlanisi,yalarken bogazima degdirmeye calisirken adimi inlemesi.. evlililer nasil dayaniyosunuz adam ise gitse yere dustum der cagiririm sevismek icin😂