Nur-12345 canım bişe soracam akıntın oluyor mu oluyorsa ne şekilde oluyor?

Meri12 evet canım var biraz akıntım ne şekilde derken🙄☺️

Meri12 yoğunluk olarak soruyorsan canım çok yoğun değil ama var sanki zevk suyu gibi 😅🔥

Nur-12345 canım bana erken gibi geldi hamileliğin sanki yeni evliydin diye hatırlıyorum 🥰

berfooo sekiz aylık evliyim canım. Evet biraz erken ama olsun 🤗varlığı mutluk verdi🌸❤️

minikhanim çünkü yazışmalarını hep okuyorumda çok tecrübelisin yaşın da galiba 22 ondan süpersin 😂👍🏻 Maşallah sana

Nur-12345 bebeğim biraz daha tadını çıkarsaydınız bence güzel olurdu tabi nasip kısmet 🥰Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

berfooo aslında bende düşünmüyordum canım ama @Deletedmom3 çocuklu oluncada bazı şeylerin mümkün olduğunu öyle güzel anlattıki 😅8 aydır korunuyorduk ilk içimdeki spermlerlede hamile kaldım😅bu süreçte bir çok kez içimdede hissettim 🔥ama buna doyulmaz🔥yine olsa yine içimde isterim🔥🔥🌸

berfooo valla cnm benden tavsiye ön sevişme çok önemli ön sevişme olunca insanın korkusu kalmıyor kendinden geçiyor ben 4 yıllık evliyim eşimle biz ilk nişanlıyken oldu bir gün evde kimse yok geldi bende uyuyordum kapıyı açtım geri yattım oda yanıma yattı tabi sonra öpmeye başladı baya bir öpüştük tabi ben beni okşadıkça kendimden geçiyorum 😂sonra baya bir seviştik bana deydiriyor sürünüyor benim de hoşuma gidiyor sonra bir çıkardı aman tanrım dedim ben Yusuf yusuf🤣🤣🤣bir yandan da hala beni okşuyor ama sonra bana yala fln dedi tabi benim ilk bilmiyorum izliyorum internetten ama ne bileyim nasıl yapacam nasıl olacak sonra bana da 1 2 yalattırdı derken sıra geldi girmeye yanlız ben kendimde degilim baya bir uçtum 😅😅sonra beni yatırdı arkama uzandı sürtünürken fln tabi bende sular seller ilk defa yaşıyorum biraz sonra bir baktım işi bitmiş çıkmış ne oldu ne bitti hatırlamıyorum 🤣bir baktım eşimin penisinde kan korktum ama kendimi hiç bilmiyorum eşimn penisinde bişey oldu sandım kanı görünce😂😂😂😂ne oldu dedim niye kanadı nerene ne oldu fln dedim korktum sonra güldü bana dedi o benim degil hayatım senin diye 😂😂tabi bu arada bana bir gülme geldi bir yandan bir korku annelere ne dicem duyarlarsa nişanlıyız sonuçta sonra hç umursamadık nerede bulsak orada yapmıştık birbirimize 😁şimdi evliyiz 1 oğlumuz var 1 yaşına girecek bu ayın 27 sine gençken çocuk yokken yeni evliyken her şeyin tadını çıkarın şimdi de çocuktan yapamıyoruz desem yalan olur🤣🤣🤣sex yer zaman mekan saat hiç fark etmez gece uyanıp saat 4 5 de kocamın beni okşayıp becerdigini bilirim bende kocamın uyurken üstüne çıkıp azdırıp ilişkiye girdiğimi bilirim😂😂

Nur-12345 çok sevindim senin adına cnm benim allahım inşallah hayırlısıyla sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu allahım isteyen herkeze nasip etsin🙏

Kızlar anlatıyorum dinleyen eşimle evleneli 1 yıl yada daha az olmuştu yeni evliyiz yani Antep e yatılı misafirliğe gittik eşimin kuzenigile onlarda bizle yaşıtlar tabi tek gitmedik kayınbabam kayınvalide kaybım fln onlarda annesiyle yaşıyor tabi onlar ayrı takılıyor biz gençler ayrı takılıyoruz odada neyse yaşlılar yattı🤣bizde fırsat bu fırsat Esrar içtik ama eşimle benim kafalar Bi güzel anlatamam 😂siz içtiniz mi daha önce bilmem ama kafası bir güzel üff neyse uzatmim saat iyice geçti içtiğimiz saat 3 4 fln sonra baktık gün dogmaya başlayacak dedik yatalım eşimle bana da kuzeninin annesinin odasını verdiler yalnız kapıda cam yok kırılmış onlar da çarşafla örtmüşler🤣🤣🤣 neyse yattık yataga eşimle başladık öpüşmeye sevişmeye ama öyle böyle değil bizim kapı yarım sayılır kaynanalar da yan odada kapıları açık ben çıktım eşimin üstüne baya bir şeviştik sonra yaladım fln derken eşim demesin mi yok ses gider tabi kendide istiyor ama ayıp olacak bende dedim skerim sesini 😂😂😂tabi sadece ilişki sırasında küfür ederim yoksa asla etmem 😁eşimde bunu duydu daha çok tahriş oldu geri ayaga kalktı beni kucağına aldı başladı hoplatmaya yanlız ben ses çıkarmamak için kendimi yiyorum 😅her neyse ilişkiye girdik yattık uyuduk sabah oldu kahvaltı hazırlıyoruz kuzeni bana demedin mi gece çok ses yaptınız kız diye bana geldi bir gülme ama nasıl utandm😂😂benim de öyle bir anım var kızlar valla bunları kimseyle paylaşamayınca insan bunalıyor çok iyi geldi konulmak🥰🥰🥰

Deleted2 evet onun konuşması da benim çok hoşuma gidiyor duyduğum an içim kıpır kıpır oluyor 😂😂sen evli misin sende oluyor mu

birefeannesi 3 yıllık evliyim bende ☺️ Ama eşimle sevgililik dönemimizde oldu 3 yıldan biraz fazla .. sevgiliyken başladık biz 😃 Bnm eşimde cok küfür eder seçilirken hoşuma gidiyor açıkçası 😁

Nur-12345 canım Bnm cok sevindim ☺️ Bnm de eşim cok istiyor ama ben kesinlikle istemediğimi net şekilde belirttim arada sırada tecrübelerini paylaş belki bizde isteriz 😃