Kızlar neler oldu bugün😅nerelerdesiniz 😅 kayınvalidem benden habersiz eşimle plan yapmış bayram için. Yemekte konu açtı herkes biliyo bi ben fransız kaldım 😤 kayınvalidem nevşehirli orda evleri var bayramda görümcem ve eşi ,kayınvalidemler ve biz orda olacakmışız benim eşimde olur demiş. Direk astım suratımı eşime diğerlerine belli etmedim ama 😒 eşim anladı yemekten sonra direk kalktık arabayıda ben kullandım ne hayallerim vardı hepsi yerlebir tabi direk eve geldik. Sürekli noldu diyip durdu arabada da. Eve gelince dedim sen kime sordun gideceğimizi. Bana sormadan nasıl karar verirsin hemen küstüm😅 meğer benim haberim var sanıyormuş ama kayınvalidem hiç bahsetmedi aklı sıra benim oğlum ne dersem yapar moduna girmiş demek ki🤔 sonra gitmeyiz istemezsen diyip yaklaşmaya çalıştı ama ben küs triplerine devam tabi😅 annesini aradı hemen ben yoğunluktan tamam dedim ama gelemeyiz anne dedi kadın şok tabi 😂 biz ilk kavgamızı da nevşehirde yapmıştık 7 gün ilişkiye girememiştik kalabalıktan anılar çok yani😅 eşim yaklaşmaya başladı bende nazlandım sonra barıştım tabi 😅ben ona süpriz yapacaktım ama o yaptı😅