Deleted2 adam haklı😅küçük yalanlardan bişey olmaz napalım😅elimizdekinin kıymetini bilecez 😅benim ateşim seninle güzel diyip alıcan artık gönlünü😅ki bu erkekleride anlamıyorum seni her anlamda mutlu eden biri var sana ne geçmişi sen şimdiye baksana
Seks
Deleted2 adamı nasıl mutlu ediyorsan artık canım 🔥bu zevki yaşayana isyanıdır o😅
Deleted2 kesinlikle önce ben😅 o beni çok mutlu ediyo hakkını yiyemem😅 bende her defasında farklı şeylerle şaşırtınca o çok mutlu oluyo🔥 buraya katılmamın sebebide o aslında artık değişik şeyler gelmiyo aklıma😅 o yokken fırsattan istifade bi deneyim dedim iyi ki katılmışım😅 bu akşam gelecek eşim. Yemek kokmayım diye kayınvalideme gidelim dedim oda kabul etti 😅 dönüşte arabada bişeyler düşünüyorum ama şansıma regliyim🤦🏻♀️ Bakalım yapıcam artık bişeyler🥰
Deleted2 tek taraflı olsa insan yıpranır zaten 🤦🏻♀️ Monotonlaşmaması ama hiçde bitmemesi gereken bişey 🔥tek taraflı olmaz😅
Deleted2 arabada oral yapsam sığmayız heralde arabaya ki eve nasıl geliriz düşünemiyorum 😅
Deleted2 rahat durmak ve ben uyumsuz ikiliyiz😅ben hep öyleydim evin yaramaz çocuğu 😅erkek kardeşim bile benim kadar yaramaz değildi😅 soruyorlar çocuk düşünüyor musunuz diye eşim direm karımı büyüttükten sonra düşünüyoruz diyo😅
Deleted2 araba kullanıyo diye tahrik ediniyorum ama özlediğine eminim😅 regl olduğumdan habersiz bakalım sonumuz ne olacak🤗
Deleted2 evde çocuk dışarda aşırı dişiyim 😅bu huyumu çok seviyorum 🤗beni dışarıda aşırı kıskanıyo asla ayrılmıyo😅
Deleted2 merrveşimm bu işler fena işler biliyosun🤗bi kere zirveye çıktın mı inmek istemez insan 😅her şeyin hesabını yapıyosun😅eşimle konuştuk şimdi annem nerden çıktı yorgunum ev geçiyim ben iptal et diyo. Dedim hayatım eve yorgun girmek yok annende dinlenirsin diyo aklında neler var😂tanıyo tabi 😅
Kızlar kocalarınızla online mısınız😅
@Deletedmom3 @mervis kızlar nerelerdesiniz🥰
- Düzenlendi
Kızlar neler oldu bugün😅nerelerdesiniz 😅 kayınvalidem benden habersiz eşimle plan yapmış bayram için. Yemekte konu açtı herkes biliyo bi ben fransız kaldım 😤 kayınvalidem nevşehirli orda evleri var bayramda görümcem ve eşi ,kayınvalidemler ve biz orda olacakmışız benim eşimde olur demiş. Direk astım suratımı eşime diğerlerine belli etmedim ama 😒 eşim anladı yemekten sonra direk kalktık arabayıda ben kullandım ne hayallerim vardı hepsi yerlebir tabi direk eve geldik. Sürekli noldu diyip durdu arabada da. Eve gelince dedim sen kime sordun gideceğimizi. Bana sormadan nasıl karar verirsin hemen küstüm😅 meğer benim haberim var sanıyormuş ama kayınvalidem hiç bahsetmedi aklı sıra benim oğlum ne dersem yapar moduna girmiş demek ki🤔 sonra gitmeyiz istemezsen diyip yaklaşmaya çalıştı ama ben küs triplerine devam tabi😅 annesini aradı hemen ben yoğunluktan tamam dedim ama gelemeyiz anne dedi kadın şok tabi 😂 biz ilk kavgamızı da nevşehirde yapmıştık 7 gün ilişkiye girememiştik kalabalıktan anılar çok yani😅 eşim yaklaşmaya başladı bende nazlandım sonra barıştım tabi 😅ben ona süpriz yapacaktım ama o yaptı😅
Deleted2 canım onu mutlu ettiğim için yapıyo biraz ertelesem kendi kararlarını vermek ister ama onu bu şekilde bağlıyorum😅🥰
Deleted2 o yüzden mutlu olmak istersen erkekleri asla sekssiz bırakmayacaksın 😅🔥benimki yemek yemeyi çok severdi ilk zamanlar ben fazla yemek yapamazdım😂bazen sorun ediyordu. Ama şimdi yemek yapmayınca bile bişey demez oldu😅 ya birlikte yaparız ya da cezamı keser benimle doyurur karnını😅