Nur-12345 oral nasıl yapılır açık konuşa bilir misin? Ahhh ne kadar cahilim. Lütfen açık konuşş😍😋💦🔥👄👅
Seks
Deletedmom3 benim telefon iphone o bu şartları uygulayamıyor o yüzden buraya başvurdum:/
Nur-12345 açık konuş başka neler yapa bilirim zaten burada kadınlar var. Ben sex severimmm😍🔥👅💦👄
angel12345 canım bence zaman ayırıp platformu biraz oku ne yapman gerektiği çok açık yazıyor🔥🌸
Nur-12345 lütfen şimdi yazmasan olmaz mı?) Lütfeeen yaaz be yapa bilirim hangi pozisyonlar yapa bilirim?😍👄✨
Nur-12345 canım bence bu kişi erkek gibi kafaya alıyor sanırım aklınca.
angel12345 gardrobun üstüne çık direk eşinin üstüne atla.
Deletedmom3 ben kızım canısı sadece pozisyonları öğrenmek istiyorum😍😍
angel12345 Google sorabilirsiniz
angel12345 evliysen pozisyonları biliyor olmalısın. Googleye bak değişik pozisyonlat var onları uygula sırayla
- Düzenlendi
Deletedmom3 ahhh neyse, yarında yaza bilirsiniz. Ben sex yapmaya gidiyorum sizlere bb😚Nur-12345 tamam canısı oral yapmayıda denicem bakalım rahatlayacak mı. Birşey olursa ya yarın yada sex ortasında yazıcam😋🔥👄✨
Deletedmom3 vaaauuu tamam onuda yapıcam😍😍😍👄
angel12345 ne alakası var kız benim telefonumda iPhone ama her haltıda yiyor 😅 sen bi deneee yaz ya 😂😂
Zelihaaaa eşimin telefonundan baktım onunki samsung daha doğrusu 2-mizde baktık. Değişik değişik şeyler var ve şimdi yapıyoruz. Ara verdik bir daha yapacağız. Size söylerim nasıl geçtiğini😋🔥✨👄😍😍😍😍
- Düzenlendi
angel12345 kız şuan yaptınız mı 🙈😂😂😂😂 bıraksana telefonu elinden kocanla ilgilen kız bakma buraya git yine yanaş 😅😅
Zelihaaaa canısı bir az yaptık şimdi eşim duşa girdi. Birinci nasıl başladı söyleyim😁🙈 işten geldi. Bana dediki hadi gel ilişkiye girelim yanıyorum dedi😂😂😂 bende okay! Hadi gel dedim😂 İlk önce beni soyundurdu ellerini göğüslerimle oynamaya başladı🙈fısıldaşarak öpüşmeye başladık.Pozisyonlar yaptıktan sonra, eşimin cinsiyyetini göğüslerime sürtdüm bir-birine. Kısacası 2 göğüsümün arasına koyup sürtdüm😂😂🙈🔥eşim şaşkın kaldı ve rahatlamaya başladı. Sonra boşaldı fışkırık falan geldi cinsiyyetindem😂😂💦bende oda rahatladı🤤ve duşa girdi çıksın yine yapacağız😍🙈👄🔥🔥🔥✨
angel12345 kııız aferin sana adamı şaşıtmıssın 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻