minikhanim
İyi şanslar bu yolda size 🥰 İnşAllah her şey istediğiniz gibi olur 🥰❤️
Seks
Zelihaaaa googleden burda herhangibir gecen konu yazılınca direk buradaki yorumlar okunabiliyor üye olmadanda. Bilmem anlatabildim mi. Ben eşime dostuma bahsetmedim tabiki. Beni takip edecek biri yok yani. Erkek olduğunu adminler görebiliyor. Ve yasaklıyorlar bu kadar
Deletedmom2 adminler boşa yasaklamaz tabiki. Görüyorlar üyelik bilgilerini.
Deletedmom3 kişisel olarak algılama canım burda sürekli erkek buhabetti geçiyor artık baydım yani konuya bi açıklık getirmek istedim hani ona buna erkek diyen kişilere sadece diyorum ki birine bu platformu bahsetiyseniz o kişi olabilir siz de şüpheleniyorsunuz doğal olarak ve ben biliyorum ki burasaı Google de yayınlandığını her hangi bi insan orda cevap yazmaz sanırım anca uygulama inmeliki burda sohpet edebilsin yaaani sen de diyosun ya hani adminler fln bakıyormuş erkelere engeliyo tamam işte ben de bunu kastediyorum BURDA ERKEĞİN İŞİ YOK kormayın diyorum sadece 😊
Deletedmom3
Aynen abla 🙄❤️
minikhanim Yolun bahtın açık olsun inşallah güzel kapılar açılsın önüne hep 🥀
Deletedmom3 yazmaya üşenmiştim iste bunu diyoruz işimiz gücümüz yok gidip kocamıza dostumuza mi soyleyecez?? Doğru söyledin canim😅😅😅
Zelihaaaa canım sen neler yazdın okumadım yeni görüyorum diyebilirim.. ama neyse öyle olsun zaten belli oluyor yavaş yavaş erkek ya da kadın olduğu bizi boşverin admin görüp siliyor zaten sana da bu byyyy😂👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
senabaykan1234 byyyy 😂👋🏻👋🏻
Deletedmom3 kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız hayırlı sabahlar ☀️
Deletedmom3 Ahahahahah🤣 Allah napmasin seni ya 🤣 beli erkek bu her halinden 🤦♀️
berfooo Günaydıın herkese🌤️🌅
minikhanim ### günaydın herkese napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor eşlerinizle anılar varmı anlatabileceginiz biraz da gülelim☺️☺️
senabaykan1234 iyi diyelim iyi olalım Hamd olsun 😊
berfooo napalım canım. Misafirim vardı kahvaltıya kalabalıktık. Sen napıyırsun düğün işleri ne oldu
berfooo Hayırlı sabahlar canım 😊
Deletedmom3 afiyet olsun kolay gelsin düğün tarihini netleştirmedik daha
Kızlar bu arada ben mervis ☺️ Yeni hesabım bu 🙂