Nur-12345 ya aslında tam öyle değil şimdi şöyle biz bir arkadaşımızın doğum günü için baya sahili dekore ettik sabaha kadar eğlendik falan neyse işte biraz sarhoşluk var ama tamda değiliz gibi o gün o yüzden hatırlıyorum.Neyse parti bitti saat sabahın 5′ı biz otele gittik.Çıktık odaya herşey tamam biz öpüşürken kapıdan içeri 2 tane teyze girdi ay çok utanç vericiydi ya bir öğrendik ki yanlış odaya girmişiz bizim oda yan tarafta olanmış girdiğimiz oranında kapısı aramınmış ondan rahat girmişiz.Sarhoşlukla ne yaptığımızı bilmiyoruz ki.Çok utanmıştım.😂🙈

Nur-12345 😂😂bak bir günde amcasına yakalanıyorduk ama son dakika işler değişti😂😂

Nur-12345 yeni evliyiz,kayınvalidem akşam yemeğe çağırdı, güzel balkonda denize karşı yemeğimizi yedik,yemek yerken eşimin ayağına ayağımla sürtünüyorum sürekli. Bu bana kafayı taktı anladim ben 🙈 bi bahaneyle içeri çağırdı,ama ben o an olacağını hiç düşünmemiştim. Beni küçük bir odaları vardi kiler olarak kullandıkları,saçımdan tuttuğu gibi Oraya attı ve önüne eğdi🙈 bende başladım tabi onu sömürmeye. O sırada annesi sesleniyor balkondan çayı koydum gelin diye,eşim cevap veriyor bağırarak geliyoruz anne, elime kıymık batmış onu çıkarıyoruz 🙈 sonra kaldırdı yapıştırdı beni duvara,öyle seviştikki hem hızlı hem ateşli. Bir yandan kayınvalidem cevap veriyor eşim. Hala anıp güleriz. Başka anılarımız da var. Apartman koridorunda sevişmişliğimiz, araba arkasında yolda sevişmişliğimiz de var

Deletedmom3 ah kayınvalidelerimiz😅oğullarının gerçek yüzlerini bilmiyolar tabi ne yapsınlar😂 sizin hikayenizde de ateşleyen sensin😅ah biz kadınlar 🌸 yeterki canımız istesin yeri zamanı mekanı hiç önemli değil😅🥰

Deletedmom3 ya aklıma önemli bir davette ayrı ayrı tuvalete diye gidip koridorun köşesinde yaptığımız geldi ama kimse görmedi allahtan birde hiç birşey olmamış gibi geri dönmüştük ayrı ayrı😂🙈

Nur-12345 ya biz bir dönem kayınvalidemlerle yan yana oturduk. Bizim yatak odamız onların küçük odasına denk geliyordu. Bende çok şehvetleyim sevişirken fazla ses çıkarmışım. Ve kayınvalidem ve kayınperim duymuş. Kayınvalidem eşime söylemiş 🙈 Ay ne utandım anlatamam. Ama pişmanmıyım hayır 😚🤣 genciz anne olur öyle şeyler demiş.

cansuu 😅ben böyle birilerini yakalamıştım 😅ben tuvaletteyken içeri girdiler kadın sürekli uyarıyo sakın ses çıkarma yavaş ol 😅sonra bunlar başladılar öpüşmeye sesler geliyo direk sifonu çektim çıktım😅

Nur-12345 asansörde hep eşim sıkıştır beni fix 😚 evde misafir olduğunda beni yanliz gördüğü her yerde yapışır dudaklarıma,eli rahat durmaz. Bende diyorum sen görürsün iliklerini kuruyacağım senin.